ΠΑΣΟΚ: 19 χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Ανδρέας Παπανδρέου υπάρχει παντού

01/ATHENS/22/8/1979/REF:01387.
¦°¦°Á¢Ä¶ÃË °Á¢Ä¶°ª,¦Äö¢Äê ¦°ªÃº.
 ( PHOTO BY DIMIS  ARGYROPOULOS )
    ***** E S T - 1965 *****
01/ATHENS/22/8/1979/REF:01387. ¦°¦°Á¢Ä¶ÃË °Á¢Ä¶°ª,¦Äö¢Äê ¦°ªÃº. ( PHOTO BY DIMIS ARGYROPOULOS ) ***** E S T - 1965 ***** PHOTO BY DIMIS ARGYROPOULOS *** EST ** 1965 ***

Αναφορά στις ιδέες και τις πολιτικές επιλογές του Ανδρέα Παπανδρέου στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη συμπλήρωση 19 χρόνων από τον θάνατό του

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τη συμπλήρωση δεκαεννέα χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

"Δεκαεννέα χρόνια μετά το θάνατό του, ο Ανδρέας Παπανδρέου υπάρχει παντού. Ζει μέσα μας, στην καρδιά της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων, γιατί οι ιδέες του δικαιώθηκαν από την ιστορία και το έργο του αναγνωρίστηκε από την κοινωνία.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου βρέθηκε πολλές φορές μπροστά από την εποχή του, με τις ιδεολογικές του αναφορές και τις βασικές πολιτικές επιλογές του, που  επηρέασαν σε πολύ μεγάλο βαθμό όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη. 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου εξέφρασε και ταυτίστηκε με την αγωνία των απλών  καθημερινών  ανθρώπων και δικαίωσε τις προσδοκίες τους.

Γιατί έζησαν καλύτερες μέρες με ελευθερίες και δικαιώματα, με Δημοκρατία, Ανάπτυξη, με Δικαιοσύνη και Αλληλεγγύη.

Γιατί  εμπνεύσθηκαν και αγωνίστηκαν μαζί του για την Ευρώπη των Λαών, για ένα ειρηνικό και πιο δίκαιο κόσμο.

Για μας, την παράταξή του, το ΠΑΣΟΚ,  η 23η  Ιουνίου κάθε έτους είναι ημέρα τιμής στη μνήμη του ιδρυτή και μεγάλου ηγέτη μας. Είναι όμως και ημέρα  περισυλλογής και ευθύνης για την διαφύλαξη της πολιτικής παρακαταθήκης του. Ας τον δικαιώσουμε στην πράξη", αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιώργος Παπανδρέου, ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network