ΠΑΣΟΚ: Έκτακτο συνέδριο συγκαλεί η Γεννηματά

H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε συνεδρίαση του κινήματος
H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε συνεδρίαση του κινήματος EUROKINISSI

Ραγδαίες εξελίξεις στη Χαριλάου Τρικούπη με φόντο το αίτημα για τη διεξαγωγή συνεδρίου από κορυφαία στελέχη. Δύο συνεδριάσεις των οργάνων του κόμματος τις επόμενες ημέρες.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της τακτικής εβδομαδιαίας ενημέρωσης των δημοσιογράφων στη Χαριλάου Τρικούπη, η κ. Φώφη Γεννηματά συγκαλεί την επόμενη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο αποτελείται από τη γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) και τους βουλευτές και ευρωβουλευτές που είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Αντικείμενο της συνεδρίασης θα είναι να εισηγηθεί προς έγκριση στην Ολομέλεια της ΚΟΕΣ την επόμενη Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου, το χρονοδιάγραμμα διεξαγωγής του συνεδρίου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις κομματικών παραγόντων του ΠΑΣΟΚ, το συνέδριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν από την Πολιτική Προγραμματική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής, η οποία μετατίθεται κατά δύο εβδομάδες, 6-8 Δεκεμβρίου.

Ως γνωστόν, το αίτημα για διεξαγωγή συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ έχει τεθεί επιτακτικά από τον Παύλο Γερουλάνο και άλλα στελέχη τον τελευταίο καιρό και με τις επικείμενες αποφάσεις το ζήτημα διευθετείται.

Με ανακοίνωση της η "Κίνηση 81" που απαρτίζεται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς, καλωσορίζει το συνέδιο αναφέροντας:

"Ευχόμαστε να είναι ουσιαστικό πλουραλιστικό και Δημοκρατικό . Εμείς θα προσπαθήσουμε να στρίψουμε το τιμόνι αριστερά ώστε να γίνει και πάλι η Παράταξη κίνημα αλλαγής και ανατροπής που θα εμποδίσει τα σχέδια της ΝΔ.

Πρέπει όλοι στην Παράταξη να καταλάβουν οτι η κοινωνία έχει ανάγκη τις μεγάλες αλλαγές που μόνο με ρήξεις μπορούν να γίνουν!".

Πηγή: 

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γεννηματά: Δεν μπορεί να έχει το ρόλο του Δούρειο ίππου το Υπερταμείο

Γεννηματά: Η Ευρώπη χαϊδεύει τον Ερντογάν και η Ελλάδα την Ευρώπη

SHARE: