Παυλόπουλος: Επιστολή στον Κινέζο πρόεδρο για τον κοροναϊό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος EUROKINISSI

Τι αναφέρει στην επιστολή που έστειλε στον Κινέζο ομόλογό του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Eπιστολή προς τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εκφράζοντας την συμπάθεια του ελληνικού λαού προς τον κινεζικό, για τα θύματα του κοροναϊού, καθώς και την ελπίδα να τεθεί σύντομα υπό έλεγχο.

Ειδικότερα στην επιστολή του ο κ. Παυλόπουλος αναφέρει:

ADVERTISING

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Κατά τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς την επιδημία του νέου κοροναϊού στην Wuhan της Κίνας. Ο τραγικός θάνατος εκατοντάδων Κινέζων πολιτών και οι δυσμενείς συνέπειες που η επιδημία έχει προκαλέσει στις ζωές εκατομμυρίων με έχουν γεμίσει θλίψη.

Σ' αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή για την Κίνα, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι ο ελληνικός λαός συμπάσχει πλήρως με τον φίλο κινεζικό λαό. Ελπίζουμε όλοι ότι ο νέος κοροναϊός σύντομα θα τεθεί υπό έλεγχο, χάρη στα αποφασιστικά μέτρα των κινεζικών αρχών, οι οποίες έχουν καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για το σκοπό αυτό, προκειμένου να προστατεύσουν, όχι μόνον τους Κινέζους πολίτες, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο από την εξάπλωση της νόσου.

Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων της επιδημίας και στους ασθενείς που πάσχουν από τον ιό, στους οποίους θα ήθελα να ευχηθώ, τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους όλων των Ελλήνων, ταχεία ανάρρωση.

Με τους θερμότερους χαιρετισμούς μου

Προκόπιος Β. Παυλόπουλος »

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Προκόπης Παυλόπουλος, Κορονοϊός, Κίνα
SHARE:

24Media Network