Παυλόπουλος: Τον δύσκολο δρόμο του αύριο οφείλουμε να τον διανύσουμε ενωμένοι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ψηφίζει για το δημοψήφισμα σε εκλογικό κέντρο του Νέου Ψυχικού την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ψηφίζει για το δημοψήφισμα σε εκλογικό κέντρο του Νέου Ψυχικού την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για το διακύβευμα του σημερινού δημοψηφίσματος

Έκκληση για ενότητα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος ψήφισε για το δημοψήφισμα στο 583ο εκλ. τμήμα στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Φιλοθέης- Ψυχικού.

Ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, τον δύσκολο δρόμο του αύριο οφείλουμε να τον διανύσουμε ενωμένοι.

"Σήμερα είναι η μέρα του πολίτη και μόνο. Ψηφίζουμε κατά συνείδηση, με γνώμονα το δημόσιο και εθνικό συμφέρον για το μέλλον του λαού μας. Ανεξαρτήτως από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, τον δύσκολο δρόμο του αύριο οφείλουμε να τον προχωρήσουμε με ενότητα. Προχωράμε όλοι μαζί. Αυτό έκαναν οι πρόγονοί μας στις κρίσιμες στιγμές. Αυτό είναι και το δικό μας χρέος σήμερα. Προχωράμε λοιπόν, όλοι μαζί", δήλωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοψήφισμα
SHARE:

24Media Network