“Ο Παύλος Γερουλάνος δεν θα είναι στη Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ, αφού δεν είναι μέλος του”

“Ο Παύλος Γερουλάνος δεν θα είναι στη Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ, αφού δεν είναι μέλος του”
Ο Παύλος Γερουλάνος

Πρώτες φωνές για ...διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ του πρώην υπουργού Πολιτισμού, με τη Φώφη Γεννηματά, στην παρούσα τουλάχιστον φάση, να μην συζητά καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο Παύλος Γερουλάνος, ωστόσο, την ίδια στιγμή, έχει επιλεγεί από τους “πράσινους” Δημάρχους να διεκδικήσει ως επικεφαλής της παράταξης, την προεδρία της ΚΕΔΕ.

Σε ακόμα μεγαλύτερη εσωστρέφεια οδηγεί τη Χαριλάου Τρικούπη το ανοιχτό ενδεχόμενο που άφησε ο Παύλος Γερουλάνος να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη απάντησε στον πρώην υπουργό “μέσω κύκλων”, αφήνοντας αιχμές για την αξιοπιστία του, με στόχο την υποβάθμιση του θέματος και την “γελοιοποίησή του” να είναι απολύτως φανερός.

Είναι, πάντως, σαφές πως η Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ στις 24 Νοεμβρίου θα αποτελέσει σταθμό για τις εξελίξεις στη Χαριλάου Τρικούπη. Μια Συνδιάσκεψη, όμως, από την οποία θα απουσιάζει ένα από τα πρόσωπα των ημερών, ο Παύλος Γερουλάνος. Και αυτό, καθώς ο Π. Γερουλάνος είναι μεν μέλος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι όμως μέλος του ΚΙΝΑΛ. Όπως δε τονίζουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, “δεν πρόκειται βεβαίως να κληθεί να συμμετάσχει στη Συνδιάσκεψη κατ’ εξαίρεσιν”.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες ακούγονται ήδη οι πρώτες φωνές για …διαγραφή του Π. Γερουλάνου από το ΠΑΣΟΚ, κάτι βεβαίως που-ορθά- τουλάχιστον στην παρούσα φάση, η Φώφη Γεννηματά δεν θέλει ούτε καν να ακούσει. Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ , άλλωστε, διαθέτει όλη την ευφυΐα να επιδιώξει να λύσει το πρόβλημα πολιτικά και όχι οργανωτικά.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Παύλος Γερουλάνος, ως επικεφαλής της παράταξης στο Δήμο Αθηναίων, έχει επιλεγεί από τους “πράσινους” Δημάρχους να διεκδικήσει την προεδρία της ΚΕΔΕ κατά τις προσεχείς εκλογές…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα