Πελώνη για ανασχηματισμό: Ο Μητσοτάκης δεν είναι οπαδός των συνεχών αλλαγών

Πελώνη για ανασχηματισμό: Ο Μητσοτάκης δεν είναι οπαδός των συνεχών αλλαγών
H κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη Eurokinissi

Η κυβερνητική εκπρόσωπος θέλησε να κλείσει κατηγορηματικά τη συζήτηση περί ανασχηματισμού, υπενθυμίζοντας ότι οι τελευταίες αλλαγές στην κυβέρνηση έγιναν πριν έξι μήνες.

“Φρένο” στη συζήτηση περί ανασχηματισμού θέλησε να βάλει το Μαξίμου δια της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη.

Ειδικότερα ερωτηθείσα σχετικά στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, η κ. Πελώνη σχολίασε καταρχάς ότι αυτή είναι μία “αγαπημένη συζήτηση των δημοσιογράφων ανά τακτά χρονικά διαστήματα”, υπενθύμισε ότι ο τελευταίος ανασχηματισμός πραγματοποιήθηκε πριν έξι μήνες και σημείωσε ότι “ο πρωθυπουργός δεν είναι οπαδός των συνεχών αλλαγών” , για να καταλήξει ότι “δεν υφίσταται συνεπώς τέτοιο θέμα”.

Δεν έμεινε συνεπώς στην “κλασική” απάντηση πως ο ανασχηματισμός αποτελεί δικαίωμα του πρωθυπουργού, αλλά θέλησε να κλείσει το θέμα. Εξάλλου η ανασχηματολογία με αφορμή την επέτειο των δύο ετών από την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, κινδυνεύει να παραλύσει την κυβέρνηση, καθώς υπουργοί και υφυπουργοί ασχολούνται με τα σχετικά σενάρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα