Πέντε νέους υποψήφιους στην πρώην Β Αθηνών ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Μοσχάτο προανήγγειλε ανακατατάξεις στις γραμματείες καθώς πέντε στελέχη του κόμματος θα πολιτευθούν στο Βόρειο και το Νότιο Τομέα.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Νέας Δημοκρατίας που έγινε το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος επιφύλαξε και ειδήσεις. Μιλώντας στους εργαζομένους του κόμματος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αφού τους ευχαρίστησε για την καθοριστική συμβολή τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς που φεύγει, προανήγγειλε στις αρχές του 2019 ανακατατάξεις στις γραμματείες της ΝΔ ενόψει και της έναρξης των ανακοινώσεων για τους νέους υποψηφίους που θα διεκδικήσουν την ψήφο στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα έκανε γνωστό ότι πέντε γραμματείς θα είναι υποψήφιοι στις τρεις νέες περιφέρειες της Β Αθηνών.

Πρόκειται για τον Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, κ. Βασίλη Σπανάκη, τη Γραμματέα Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος κ. Ζωή Ράπτη, τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τάσο Γαϊτάνη, τον Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων, Νίκο Κωστόπουλο, και τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων κ. Βασίλη Ξυπολυτά.

Εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες η κ.Ρ'απτη, ο κ.Ξυπολητάς και ο κ.Κωστόπουλος θα είναι υποψήφιοι στο Βόρειο Τομέα και ο κ.Γαϊτάνης και κ.Σπανάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης, Αυτοδιοίκηση
SHARE: