Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Θα συγκληθούν τα όργανα και θα ανακοινωθεί η στάση του κόμματος

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Θα συγκληθούν τα όργανα και θα ανακοινωθεί η στάση του κόμματος
Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Η πρώτη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για την Αικ. Σακελλαροπούλου. "Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε το ζήτημα της εκλογής του ΠτΔ με όρους σοβαρότητας και θεσμικής υπευθυνότητας" σημειώνουν πηγές του κόμματος

Το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, που απηύθυνε το απόγευμα της Τετάρτης, σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως σημειώνουν ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε το ζήτημα της εκλογής του ΠτΔ με όρους σοβαρότητας και θεσμικής υπευθυνότητας, σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη, ενώ αναφέρουν ότι θα συγκληθούν τα όργανα του κόμματος και “στη συνέχεια ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα ανακοινώσει την στάση του κόμματος στο ζήτημα”.

Ειδικότερα οι πηγές ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν:

“Σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη που λειτούργησε εξαρχής με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης και ευτέλισε το θεσμό του ΠτΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε το ζήτημα της εκλογής του ΠτΔ με όρους σοβαρότητας και θεσμικής υπευθυνότητας. Αυτό θα πράξουμε και τώρα, σε αντίθεση με κ. Μητσοτάκη που ανακοίνωσε σήμερα την επιλογή του για αντίπερισπασμο στο φιάσκο με το Λιβυκό και το μεταναστευτικό . Θα συγκληθούν τα όργανα του κόμματος και στη συνέχεια ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα ανακοινώσει την στάση του κόμματος στο ζήτημα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα