Πλεύρης κατά Ξανθού: “Η συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα τον οδηγεί σε δηλώσεις πανικού”

Πλεύρης κατά Ξανθού: “Η συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα τον οδηγεί σε δηλώσεις πανικού”
Θανάσης Πλεύρης Eurokinissi

Το καυστικό σχόλιο του Ανδρέα Ξανθού κατέκρινε ο Θάνος Πλεύρης, κάνοντας λόγο για "δηλώσεις πανικού", λόγω της συνεργασίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στη θωράκιση του ΕΣΥ.

Στο πρόσφατο σχόλιο του Ανδρέα Ξανθού για το θέμα που προέκυψε με τα κριτήρια εισαγωγής ασθενών με covid-19 στις ιδιωτικές κλινικές, απάντησε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για “σπασμωδικές κινήσεις και δηλώσεις πανικού από τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω συνεργασίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που θωρακίζει το ΕΣΥ”.

“Σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα έχουμε λάβει το σύνολο των κλινών ΜΕΘ των ιδιωτικών κλινικών για τις ανάγκες του ΕΣΥ, σχεδόν 500 κλίνες covid στη Θεσσαλία και στη Θεσσαλονίκη και άλλες 300 non covid, ενώ στο λεκανοπέδιο διασφαλίσαμε 300 κλίνες για covid περιστατικά και 300 κλίνες για non covid περιστατικά” επισημαίνει σε δήλωσή του ο υπουργός Υγείας και προσθέτει:

“Αντιλαμβάνομαι ότι η ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ και του τομεάρχη Υγείας κ. Ξανθού μπροστά σε αυτήν την συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που θωρακίζει το ΕΣΥ τους οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις και δηλώσεις πανικού. Θα το ξεπεράσουν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα