Ποιον έχρισε ο Μητσοτάκης “ασφάλεια κυλικείου” μετά τον καυγά Άδωνι – Πολάκη 

Ποιον έχρισε ο Μητσοτάκης “ασφάλεια κυλικείου” μετά τον καυγά Άδωνι – Πολάκη 
Ο Βασίλης Σπανάκης INTIME

Ο βουλευτής της ΝΔ Β. Σπανάκης βρέθηκε ανάμεσα σε Α. Γεωργιάδη και Π. Πολάκη στο κυλικείο της Βουλής και έγινε το “πρόσωπο της ημέρας” μεταξύ των γαλάζιων.

Ο άγριος καυγάς μεταξύ Παύλου Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη στο καφενείο της Βουλής ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στο περιθώριο της πρότασης μομφής.

Ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό και επιχείρησε μάλιστα να μπει ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, όταν λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια μετά από αντεγκλήσεις για την υπόθεση της Novartis και τις μεταξύ τους ανταλλαγές μηνύσεων, έγινε… περιζήτητος, καθώς συνάδελφοι του σχημάτισαν πηγαδάκια ζητώντας να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα δήλωσε “σήμερα ποιος πρωθυπουργός; μόνο Σπανάκης υπάρχει” και έχρισε το βουλευτή “υπεύθυνο ασφαλείας κυλικείου”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει στον Βασίλη Σπανάκη το στιγμιότυπο του επεισοδίου Γεωργιάδη-Πολάκη INTIME

Ο δε κ. Πολάκης όταν ρωτήθηκε από συναδέλφους του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν όντως τους χώρισε με τον κ. Γεωργιάδη ο κ. Σπανάκης, απάντησε σαρκαστικά: “Ναι, μπήκε ο Σπανάκης ανάμεσα και με γλύτωσε από το ξύλο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα