Πολάκης για επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του: Δεν ψαρώνω, σας γλεντάω

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης EUROKINISSI

Άγνωστοι έριξαν μολότοφ στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο Παύλος Πολάκης στο Μοσχάτο - Η απάντησή του σε σκληρή γλώσσα μέσω Facebook.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου συνηθίζει να τοποθετείται για όλα, απάντησε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αυτή τη φορά για τη μολότοφ που έριξαν άγνωστοι στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει στο Μοσχάτο.

Η απάντησή του όπως αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Facebook:

ADVERTISING

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ενταύθα....

1) Το ξέρω πως σας έτσουξε πολύ η επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακιά και οι ανακοινώσεις που κάναμε χθες στην Κρήτη για την αντιμετώπιση της θεομηνίας και το ΒΟΑΚ με το Χρήστο το Σπίρτζη.

2) Το ξέρω πως ΦΟΒΑΣΤΕ γιατί φτάνει -επιτέλους και παρά όλα όσα χρησιμοποιήσατε- η ώρα των διώξεων για μια σειρά σκάνδαλα που έχω συμβάλλει στην αποκάλυψη τους.

3) Είστε θρασύδειλα όντα

4) ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ ,ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ !

Αυτά ...ως απάντηση σε σας και στο τσογλανάκι που στείλατε να ρίξει μολότοφ στο σπίτι μου στην Αθήνα στις 5.30 το πρωί ..

ΠΡΟΣ φίλους συγγενείς συντρόφους και γνωστούς :ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!

Πολάκης για επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του: Δεν ψαρώνω, σας γλεντάω

Θυμίζουμε ότι η επίθεση σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις 5 το πρωί.

Στο σημείο έφτασε σύντομα αστυνομική δύναμη και από τις αναζητήσεις υπόπτων στην γύρω περιοχή, προέκυψαν τέσσερις προσαγωγές.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στο σπίτι του Π. Πολάκη:

Η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη αποτελεί μια άθλια ενέργεια, που προσιδιάζει σε πρακτικές του υπόκοσμου.

Είναι ξεκάθαρο ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση εκφοβίζονται, και ότι η κοινωνία στέκεται σύσσωμη απέναντι σε τέτοιες πρακτικές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παύλος Πολάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση με μολότοφ στην πολυκατοικία που μένει ο Πολάκης

24Media Network