Πολάκης: Για γέλια και για κλάματα η προσπάθεια ξεπλύματος Μανιαδάκη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη MOTIONTEAM

Η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας με αφορμή τις καταγγελίες του προστατευόμενου μάρτυρα της υπόθεσης Novartis.

Επίθεση κατά των πρώην υπουργών Υγείας, του προστατευόμενου μάρτυρα της υπόθεσης Novartis, Νίκου Μανιαδάκη, καθώς και του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο μίλησε, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Νίκος Πολάκης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, με αφορμή την καταγγελία Μανιαδάκη ότι τον πίεζαν να πει ότι είχαν χρηματιστεί συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, έγραψε:

«Για γέλια και για κλάμματα η προσπάθεια Ξεπλυματος του Μανιαδακη απο την Κοσιώνη. Κλαψιαρικο ύφος ο κύριος καθηγητής ,δεν ήξερε τιποτα και καλα ,αυτός βοήθησε τη χώρα ηταν σύμβουλος κυβερνήσεων για το καλό της ελλαδας!!!!! Δεν λεει το αρχιλαμογιο πως ηταν ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και βασικός διαμορφωτής της φαρμακευτικής πολιτικής του Λοβερδου του Αδωνη (στον οποιο έστελνε εντολές με μειλ) του Σαλμα και του Βορίδη ,την ίδια στιγμή που μεςω της εταιρείας Evroston που ηταν στο ονομα της γυναίκας του της τραγουδίστριας Φαρμακη ,έπαιρνε ενα ΣΚΑΣΜΟ χρηματα απο φαρμακευτικές εταιρείες (και τη Νοβαρτις)για "μελέτες"και καλα πως εκανε για πάρτη τους!!!! Η βίλα στο διονυσο και τα ακριβά αυτοκίνητα απο που τα ειχε αγοράσει ;;; απο το μισθό του καθηγητή της ΕΣΔΥ;;; ή ηταν προικιά απο τη γυναίκα του ;;; Πήγε αυτοβούλως το λαμόγιο να το παίξει προστατευόμενος μάρτυρας για να γλυτώσεις τα αφεντικά του . ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ .Τα λεει όλα».

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Novartis: Από «Γιάννης Αναστασίου» σε Νίκος Μανιαδάκης - Όταν ο πρώην σύμβουλος υπουργού “έδωσε” υπουργούς

Υπόθεση Novartis: Ερωτήματα της ΝΔ για την καταγγελία Μανιαδάκη

Υπόθεση Νovartis: Καταγγελίες από προστατευόμενο μάρτυρα ότι τον πίεζαν να ονοματίσει εμπλοκή πολιτικών

Σαμαράς και Γεωργιάδης για την καταγγελία Μανιαδάκη

SHARE:

24Media Network