Πολάκης vs Άδωνις για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό

Πολάκης vs Άδωνις για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό

Οργισμένη ανάρτηση του Πολάκη για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον "Ευαγγελισμό". Τι έγραψε στο Facebook στις 4 τα ξημερώματα. Ξέσπασμα Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter

Πυρά εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

ΦΡαίνεται ότι ο κ.Πολάκης ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από την αιφνιδιαστική επίσκεψη του κ.Μητσοτάκη στο νοσοκομείο και έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook στις 4 το πρωί.

Ο κ. Πολάκης σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό "ήρωες" που ο κ. Μητσοτάκης απέδωσε στο προσωπικό του νοσοκομείου έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν έκλεινε ο Άδωνις 4 νοσοκομεία και έδιωχνε 2500 γιατρούς από την πρωτοβάθμια, (τότε ντε που ήσουν υπουργός διοικητικής ανασυγκρότησης και έβγαλες σε διαθεσιμότητα και απόλυση 15000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;;

Άλλαξε image maker, από γκρεμό σε καταστροφή σε πάει.....(άπαντα γύρω απ το Κολωνάκι βέβαια είτε για καφέ είτε για εφημερία )».

Μάλιστα, το σχόλιο Πολάκη προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη: «Άρρωστος! Στις 04:00 δείτε τί κάνει; βρίζει τον @kmitsotakis και εμένα που έφτιαξα τα νέα χειρουργεία εκεί με την ΕΤΕ».

ΝΔ: Αντί να βρίζει ας τολμήσει να κάνει το ίδιο

«Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον “Ευαγγελισμό”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

"Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει - όπως υποχρεούται - να κάνει το ίδιο. Και βέβαια ας προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που - με ευθύνη της Κυβέρνησης - συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας", σημειώνει και καταλήγει:

"Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο από την 'έφοδο' Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό

SHARE:

24Media Network