"Πόλεμος" Καμίνη - Χρυσής Αυγής για συσσίτιο μίσους στην πλατεία Αττικής

"Πόλεμος" Καμίνη - Χρυσής Αυγής για συσσίτιο μίσους στην πλατεία Αττικής

Ως παράνομο χαρακτήρισε το συσσίτιο που οργανώνει η Χρυσή Αυγή μόνο για Έλληνες στην πλατεία Αττικής, ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης. Αποφασισμένος να το αποτρέψει. Τι απαντά το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου

Απαγόρευση για την προγραμματισμένη, από τη Χρυσή Αυγή, διανομή τροφίμων και ρούχων, το απόγευμα της Τετάρτης στις 6.00 μ.μ. στην πλατεία Αττικής, εξέδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Η απαγόρευση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων σε ανακοίνωσή του, "η δημοτική αρχή της Αθήνας έχει καταστήσει σαφές, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι για τη δημόσια διανομή ειδών σε δημόσιο χώρο της πόλης, απαραίτητη είναι η σχετική άδεια από τον δήμο Αθηναίων.

Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για αύριο (Τετάρτη) διανομή ειδών και τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή στην πλατεία Αττικής είναι παράνομη, καθώς δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία αδειοδότησης και πολιτικά απαράδεκτη, διότι προάγει συνειδητά το ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εφαρμόζοντας τη νομοθεσία, ο δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές αρχές, δεν πρόκειται να ανεχθεί την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης".

X.A.: Θα υπερασπιστούμε τα κατοχυρωμένα δικαιώματά μας

"Παράνομο σχέδιο απαγόρευσης της διανομής τροφίμων από Δένδια και Καμίνη με τις ευλογίες Σαμαρά

Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά της

Το άθλιο κράτος του μνημονίου επιχειρεί να θέσει εκτός νόμου την αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους Έλληνες. Το αποτυχημένο και επικίνδυνο δίδυμο Δένδια-Καμίνη, με την απόλυτη συμφωνία και έγκριση του Αντώνη Σαμαρά, στήνει μία ακόμη παράνομη επιχείρηση εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος.

Όσον αφορά το γελοίο επιχείρημα Καμίνη περί... "μη λήψης της απαιτούμενης άδειας", γνωστοποιούμε σε κάθε ενδιαφερόμενο πως ήδη η Χρυσή Αυγή έχει ενημερώσει επισήμως τις αρμόδιες αρχές (τοπικό αστυνομικό τμήμα, αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. και εισαγγελέα υπηρεσίας). Είμαστε 100% νόμιμοι και κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει την δραστηριότητά μας".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην οδό Δηλιγιάννη μεταφέρθηκε το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής "μόνο για Έλληνες"

Καμίνης: Η λογική του τσαμπουκά δεν περνάει

Χρυσή Αυγή: Το παράνομο κράτος των υπαλλήλων των τοκογλύφων έδειξε για μία ακόμη φορά το ανθελληνικό του πρόσωπο

Μικροένταση στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής "μόνο για Έλληνες"

Καμίνης: Δεν θα επιτρέψουμε τα συσσίτια μίσους της Χρυσής Αυγής

SHARE:

24Media Network