Ποτάμι κατά κυβέρνησης: Αριστεροδεξιά των μουλάδων

Press conference by the leader of the Potami (River) Greek party during the 81st TIF on September 14, 2016. /           81 , 14  2016.
Press conference by the leader of the Potami (River) Greek party during the 81st TIF on September 14, 2016. / 81 , 14 2016. SOOC

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το Ποτάμι, σε σχόλιό του για τη χθεσινή συνάντηση του Πρωθυπουργού και υπουργών με τον με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και αντιπροσωπεία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου

Στο «στόχαστρο» του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη μπήκε το αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου για τις αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών.

«Συνέβη και αυτό. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αφαιρούνται από την αρμοδιότητα του υπουργείου παιδείας και γίνονται αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε νυχτερινές συναντήσεις στους διαδρόμους και στα γραφεία του Μαξίμου» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το Ποτάμι, «η εικόνα του πρωθυπουργού έχοντας εκ δεξιών τον υπουργό Άμυνας να συζητά με τους εκπροσώπους της εκκλησίας για την ύλη που θα διδάσκεται στα σχολεία, παραπέμπει στο Ιράν (των μουλάδων) κι όχι σε ευρωπαϊκή χώρα».

Το Ποτάμι κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι «αναγόρευσε τον υπουργό Άμυνας ως υπερυπουργό Παιδείας» και ότι «διέγραψε εν μια νυκτί όσα λένε τόσα χρόνια οι επαΐοντες εκπαιδευτικοί και οι επιστημονικές επιτροπές του υπουργείου Παιδείας». «Οπισθοδρομικοί παντού κι αυταρχικοί όπου τους παίρνει, τα δίνουν όλα μήπως και κρατηθούν στην εξουσία. Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι
SHARE:

24Media Network