Ποτάμι: Το δημοψήφισμα είναι η επιλογή των δειλών

Ώρα του πρωθυπουργού στην Βουλή την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015. Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στην Βουλή σε δύο επίκαιρες ερωτήσεις. Η πρώτη, του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη(στη φωτό από την συζήτηση) και αφορά στο θέμα των αλλαγών, που προωθεί η κυβέρνηση στην Παιδεία.
Η δεύτερη επίκαιρη ερώτηση, κατατέθηκε από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Νίκο Νικολόπουλο και αφορά στο θέμα της διαπλοκής.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ώρα του πρωθυπουργού στην Βουλή την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015. Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στην Βουλή σε δύο επίκαιρες ερωτήσεις. Η πρώτη, του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη(στη φωτό από την συζήτηση) και αφορά στο θέμα των αλλαγών, που προωθεί η κυβέρνηση στην Παιδεία. Η δεύτερη επίκαιρη ερώτηση, κατατέθηκε από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Νίκο Νικολόπουλο και αφορά στο θέμα της διαπλοκής. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Να σταματήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, αφήνοντας πίσω τα περί δημοψηφίσματος, καλεί την κυβέρνηση το Ποτάμι

Την αντίθεση του στο ενδεχόμενο διενέργειας δημοψηφίσματος, όπως έχει εκφραστεί πολλάκις από στελέχη της κυβέρνησης σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, εξέφρασε το Ποτάμι.

Σε ανακοίνωση, που εξέδωσε την Κυριακή (10/05), χαρακτηρίζει το δημοψήφισμα "επιλογή των δειλών", ζητώντας από την κυβέρνηση να σταματήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να επικεντρωθεί στην προσπάθεια για θετική έκβαση των συζητήσεων.

"Τα αντιφατικά μηνύματα που εκπέμπονται για άλλη μια φορά από την κυβέρνηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης του Eurogroup πυροδοτούν ξανά καταστροφικά σενάρια για την οικονομία και τη χώρα. Επιτέλους η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τα «μπρος – πίσω» και τα επικοινωνιακά παιχνίδια" αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: "Δε μπορεί ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος θεσμικά εκφράζει τον Πρωθυπουργό να επαναφέρει στο προσκήνιο την καταστροφική επιλογή του δημοψηφίσματος.  Το δημοψήφισμα είναι η επιλογή των δειλών. Η πολιτική δεν έχει μόνο προνόμια και παράτες. Οι ηγέτες πρέπει να τολμούν να παίρνουν τις αναγκαίες αποφάσεις που κάθε φορά έχει ανάγκη ο τόπος. Πόσο μάλλον όταν τόσο στην Βουλή όσο και στην κοινωνία υπάρχει μια μεγάλη πλειοψηφία που απαιτεί να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση ώστε η χώρα να παραμείνει στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι
SHARE:

24Media Network