Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο: Άνω κάτω για τους “έξι”

Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο: Άνω κάτω για τους “έξι”
Συζήτηση για την σύσταση προανακριτικής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο Eurokinissi

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ αναφέρονται στις χθεσινές διαρροές της ψηφοφορίας. "Καλά ξεμπερδέματα" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, με το ΚΙΝΑΛ να απαντά: "Κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ".

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις των κομμάτων για όσα έλαβαν χώρα χθες στη Βουλή και στην ψηφοφορία για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζαν μιλά εκ νέου για “δειλία του πρωθυπουργού”, ενώ για το σπάσιμο της κομματικής γραμμής αναφέρει: Καλά ξεμπερδέματα”.

Ειδικότερα οι ίδιες πηγές σημειώνουν: “Δεν ήταν μόνο τα άδεια υπουργικά έδρανα που απαξίωσαν τη χθεσινή συζήτηση για Προανακριτική και επιβεβαίωσαν τη δειλία του πρωθυπουργού. Φρόντισαν γι΄ αυτό και έξι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που έσπασαν την κομματική γραμμή και ψήφισαν κατά της προανακριτικής παρωδίας. Καλά ξεμπερδέματα…”.

ΚΙΝΑΛ κατά ΝΔ

“Η χθεσινή ομιλία του κυρίου Παπαγγελόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τους στενούς δεσμούς του με την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας” αναφέρει από την πλευρά του το ΚΙΝΑΛ και συμπληρώνει: “Όλη η ομιλία του απευθύνθηκε πολιτικά και συναισθηματικά σε αυτούς και από ότι φαίνεται από την ψηφοφορία με τα έξι λευκά και άκυρα, βρήκε ανταπόκριση. Πάλι καλά που περιορίστηκαν στους 6 πιο πρόθυμους, γιατί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαν να βρεθούν και περισσότεροι. Εξάλλου τα κενά υπουργικά έδρανα χθες αποδεικνύουν τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στο τέλος βέβαια κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα