Πρόεδρος αρχαιοφυλάκων: Θα παραμείνουν στο νοσοκομείο οι δυο γυναίκες που χτυπήθηκαν από κεραυνό στην Ακρόπολη

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ EUROKINISSI

Για τον τραυματισμό των δυο αρχαιοφυλάκων που βρίσκονταν στην Ακρόπολη και χτυπήθηκαν από κεραυνό μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων Γιάννης Μαυρικόπουλος.

Θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και για τη διενέργεια εξετάσεων οι δύο αρχαιοφύλακες της Ακρόπολης που τραυματίστηκαν το απόγευμα όταν κεραυνός έπεσε στο αλεξικέραυνο κοντά στο Ερέχθειο.

Όπως είπε στον Νews 24/7 στους 88.6, ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων, "το φορτίο ήταν πολύ μεγάλο και οι γιατροί συνέστησαν στις δύο γυναίκες να εισαχθούν για νοσηλεία".

Ο Γιάννης Μαυρικόπουλος πρόσθεσε ότι "κάποτε τολμήσαμε εν μέσω καύσωνα, να προτείνουμε να κλείσει το μεσημέρι για λίγο η Ακρόπολη και δεχθήκαμε σφοδρή κριτική από τα μέσα ενημέρωσης και τους τουριστικούς πράκτορες. Αν είχε πεθάνει ένας τουρίστας, τι θα έλεγαν;”

Τόνισε πάντως οτι η Ακρόπολη είναι ένας ασφαλής προορισμός. "Είμαι 37 χρόνια στην Ακρόπολη, πρώτη φορά βλέπω κεραυνό, ήταν ακραίο και μη αναμενόμενο καιρικό φαινόμενο" είπε ο κ. Μαυρικόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κεραυνός έπεσε στην Ακρόπολη: Τέσσερις τραυματίες

SHARE:

24Media Network