Προειδοποίηση Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση θα μετανιώνει όποτε πετά λάσπη

Προειδοποίηση Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση θα μετανιώνει όποτε πετά λάσπη
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Το μήνυμα πως η κυβέρνηση τελεί υπό κατάρρευση και επομένως δεν υπάρχουν διακοπές θα στειλει στο εσωτερικό του κόμματος ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕ, ενώ θα δηλώσει πως δε θα ακολουθήσει το ΣΥΡΙΖΑ "στο δρόμο της λάσπης", αλλά θα απαντά όταν προκληθεί

Διπλό μήνυμα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και προς την κυβέρνηση θα αποστείλει σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση της γαλάζιας πολιτικής επιτροπής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σύμφωνα με πληροφορίες θα διαμηνύσει καταρχήν στην κυβέρνηση πως “δε θα τους ακολουθήσουμε στο δρόμο της λάσπης αλλά όποτε προκαλούμαστε θα μετανιώνουν που την πετούν”. Δεν αποκλείεται να κάνει και κάποια αναφορά στην τεχνική εταιρεία ΔΙΟΔΟΣ των αδελφών Τσίπρα, ένα θέμα στο οποίο το Μοσχάτο επανήλθε χθες.

Ο αρχηγός της αξιωματιικής αντιπολίτευσης θα επισημάνει επίσης προς τα γαλάζια στελέχη ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση τελεί υπό κατάρρευση, με αφορμή το Σκοπιανό και όχι μόνο. Συνεπώς, θα υποστηρίξει, η κυβέρνηση μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταρρεύσει, άρα να έχουμε πρόωρες εκλογές και επομένως δεν υπάρχουν διακοπές.

Θα στείλει έτσι όπως έχει γράψει τo News 24/7 ένα μήνυμα εγρήγορσης προς τους γαλάζιους εν μέσω θέρους, καθώς στο Μοσχάτο εκτιμούν πως είτε ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει σε τριπλές εκλογές το Μάιο του 2009 και άρα δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση στη ΝΔ, είτε υποπτεύονται ότι θα στήσει – παρά όλες τις περί του αντιθέτου ενδείξεις- κάλπες το φθινόπωρο, είτε θεωρούν πως η κυβερνητική πλειοψηφία λόγω ΑΝΕΛ μετά και τις τελευταίες αποχωρήσεις είναι πιο εύθραυστη παρά ποτέ. Η αντιπολιτευτική επίθεση της ΝΔ συνεπώς θα συνεχιστεί σε υψηλούς τόνους και στην καρδιά του καλοκαιριού.

Όμως ο κ.Μητσοτάκης θα σημειώσει επίσης ότι η ΝΔ επιζητεί τη θετική ψήφο των πολιτών και όχι απλά την αρνητική ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ. Η αξιωματική αντιπολίτευση θα προβάλλει στο εξής σειρά δεσμεύσεων της για την αλλαγή που χρειάζεται η χώρα και οι συναντήσεις με εκπροσώπους κλάδων (χθες ο πρόεδρος της ΝΔ συνάντησε τη συντονιστική επιτροπή των δικηγορικών συλλόγων θα συνεχιστούν) με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάντως να επιμένει ότι εκείνος δε θα… υποσχεθεί τα πάντα στους πάντες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα