Προκλητικός ο Γεωργιάδης στη Μυτιλήνη: “Είστε ανθρωπάκια” είπε σε εργαζόμενους

Διαβάζεται σε 2'
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης EUROKINISSI

Για καφριλίκια των εργαζόμενων μίλησε στη Μυτιλήνη ο Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του.

Ιδιαίτερα εριστικός απέναντι σε υγειονομικούς που διαμαρτύρονται στη Μυτιλήνη εμφανίστηκε την Τρίτη ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Κατά τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΕΚΑΒ στη Μυτιλήνη, ο Υπουργός Υγείας θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο μέρος να εξαπολύσει μύδρους εναντίον των εργαζόμενων που διαμαρτύρονταν μερικά μέτρα μακριά του.

Ακούστηκαν πράγματα όπως “δεν είναι σωστό να φωνάζετε την ώρα που διαβάζεται η ευχή από τους ιερείς. Δεν μπορείτε να λέτε “ου”, είναι βλάσφημο. Μεγάλη Τρίτη” ωστόσο στη συνέχεια ο Υπουργός ξεδίπλωσε ένα πιο ευρύ πλέγμα επίθεσης.

“Φωνή στην ελληνική δημοκρατία δεν έχετε μόνο εσείς έχουμε και εμείς. Εμένα με έχουν εκλέξει 68.000 άνθρωποι. Καθόλου δεν σας φοβόμαστε, μία χούφτα είστε και δεν εκπροσωπείτε κανέναν.Αφήστε λοιπόν τα καφριλίκια και αν ένας από εσάς θέλει ας έρθει εδώ να μιλήσει” είπε ανεβάζοντας πολύ τον τόνο της φωνής του. Χαρακτήρισε, δε, τους εργαζόμενους “ανθρωπάκια”. 

Σύμφωνα με το stonisi.gr, στην πρόκληση Γεωργιάδη ότι κανείς από τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται δεν τολμά να μιλήσει απάντησαν οι διαδηλωτές και η γιατρός και στέλεχος της παράταξης Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών Ζήνα Κακναβάτου πήρε το λόγο.

Τόνισε ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι κάφροι όπως είπε ο υπουργός αλλά δεν αντέχουν άλλο την απαξίωση της Δημόσιας Υγείας με στρατιώτες οδηγούς ΕΚΑΒ και τις ελλείψεις στα νοσοκομεία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα