Προστασίας του Πολίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πάλι ψέματα στα υποτίθεται αμείλικτα ερωτήματά του

Προστασίας του Πολίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πάλι ψέματα στα υποτίθεται αμείλικτα ερωτήματά του
Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην Λ.Κατεχάκη Eurokinissi

Σε απάντηση προς την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τα γεγονότα στο Κουκάκι.

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για όσα διαδραματίστηκαν στο Κουκάκι, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Με απάντησή του προς την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη χαρακτηρίζει ψέματα τα όσα υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πάλι ψέματα. Στα υποτίθεται αμείλικτα -όπως πομπωδώς τα χαρακτηρίζει- ερωτήματα που θέτει σήμερα με ανακοίνωση του, οι απαντήσεις είναι απλές και έχουν ήδη δοθεί.

1. Το είπαμε από χθες. Στην επιχείρηση για την εκκένωση της κατάληψης στη Ματρόζου η εισαγγελέας ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή στις 6:30 το πρωί. Υπογράφει δυο εκθέσεις. Μια για κατ’ οίκον έρευνα σε διπλανή της κατάληψης οικία και μια για το κτήριο της κατάληψης. Παρόντες ήταν εισαγγελικοί λειτουργοί και στις άλλες δυο εκκενώσεις. Συμπέρασμα. Η παραβίαση ασύλου σε ταράτσες ή ισόγεια δεν υπάρχει, δεν υπήρξε, είναι γκεμπελικό εφεύρημα ΣΥΡΙΖΑ.

2. Για τη χρήση ελαστικού σφαιριδίου και όχι πλαστικής σφαίρας, όπως ψευδώς υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δόθηκαν ήδη απαντήσεις από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Αλλά για να μην εκπλήσσεται δήθεν το κόμμα αυτό, σημειώνουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει στη διάθεση της τα ίδια υλικά και μέσα που είχε και επί των ημερών διακυβέρνησης του.

Το μόνο αμείλικτο λοιπόν στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εμμονή στη στήριξη της ανομίας. Τελικά όσοι πετάνε τούβλα και μολότοφ έχουν μόνο δικαιώματα και είναι υπεράνω του νόμου;

Ας συνέλθουν».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα