Ψαριανός για Καμμένο: Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;

Δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην Βουλή την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην Βουλή την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Αιχμηρή κριτική του βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανού για το "γλέντι" που θα στηθεί στο Σύνταγμα, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Θέση για τα όσα προγραμματίζονται να γίνουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα (σ. παραδοσιακοί χοροί και δημοτικά τραγούδια), πήρε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός.

"Ημέρες Παλλαϊκής Άμυνας ανακοινώνει ο υπουργός Καμμένος ενώ η Αθήνα δονείται από δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων. Στα πλαίσια της εθνικής συμφιλίωσης ακροδεξιάς με την (πρώτη φορά) αριστερά, επετεύχθη συμφωνία Καμμένου – Δούρου έτσι ώστε οι μπάντες του στρατού μετά την παρέλαση να παίζουν εμβατήρια και δημοτικά τραγούδια για να χορεύει ο κόσμος", αναφέρει ο κ. Ψαριανός.

Και συνεχίζει: "Προφανώς η ισορροπία θα είναι 1 εθνικοπατριωτικό άσμα – 1 ύμνος του ΕΑΜ. Η επιστροφή σε μετεμφυλιακές και χουντικές πρακτικές θα ολοκληρωθεί όταν το επιτελείο Καμμένου οριστικοποιήσει τα σχέδια για την νέα αγωγή του πολίτη, που θα επιβληθεί στους μαθητές των σχολείων. Μέχρι τότε υπομονή.

Σύσταση: Όσοι κατά καιρούς έχουν υποστηρίξει την άποψη ότι η ισχύς μιας χώρας δε φαίνεται από τις παρελάσεις αλλά από τις επιδόσεις της στα γράμματα, στις τέχνες, στην κοινωνική πρόνοια και στην επιχειρηματικότητα, καλούνται να αναθεωρήσουν πάραυτα τις απόψεις τους. Το καθεστώς Καμμένου δε θα ανεχθεί παραφωνίες. Η μπιστική τετράς (Βαξεβάνης – Αρβανίτης – Στάθης – Λαζόπουλος και οι βοηθοί αυτών) εντέλλεται για την υπόδειξη των αντεθνικώς δρώντων".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στα χαρακώματα ΑΝΕΛ - ΠΑΣΟΚ για την 'υπερπαραγωγή' παρέλαση της 25ης Μαρτίου

SHARE:

24Media Network