Ψινάκης: Ο δήμος Μαραθώνα είναι για τρόικα. Μερικοί κουραδόμαγκες, μαφιόζοι ντόπιοι ξεβολεύονται

Ηλίας Ψινάκης
Ηλίας Ψινάκης EUROKINISSI

Για "πάρτι" εκατομμυρίων στο Δήμο Μαραθώνα μιλάει ο Ηλίας Ψινάκης στο Πρωινό ΑΝΤ1 (Vid)

"Εγώ δεν είμαι δήμαρχος, μάνατζερ είμαι. Δήμαρχος σε αυτήν την περιοχή θεωρείται βρισιά" είπε ο Ηλίας Ψινάκης στην κάμερα του "Πρωινού ΑΝΤ1". Ο ίδιος βρέθηκε σε αγώνες ράλι κλασικών αυτοκινήτων στην περιοχή του.

Μεταξύ άλλων είπε ότι "ο δήμος είναι για τρόικα".

Όπως δήλωσε, παρέλαβε το δήμο κουρέλι, αλλά δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Κι αυτό γιατί, όπως επισήμανε, ακόμα γίνονται έρευνες και ανακρίσεις.

Παράλληλα, ο κ. Ψινάκης έκανε λόγο για κάποιους "μαφιόζους ντόπιους, που επί 16 χρόνια έκαναν πάρτι εκατομμυρίων παράνομα". "Όταν το πάρτι τελειώνει, είναι μερικοί που ξεβολεύονται. Όταν τους ξεβολέψεις, αντιδρούν και κάνουν σαμποτάζ", πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, εξέφρασε το θαυμασμό του για το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, λέγοντας ότι "είναι τρομερός", υπογράμμισε ότι δεν έχει προτίμηση σε κάποιον πολιτικό και ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι άνθρωποι, ενώ, όταν τον ρώτησαν αν πρόκειται να ακολουθήσει την πολιτική του Απόστολου Γκλέτσου, που δημιούργησε πολιτικό κόμμα, ξεκαθάρισε ότι "δεν θα πέσει στην μπανανόφλουδα της πολιτικής".

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων σημειώθηκαν βανδαλισμοί και εμπρησμοί, για τους οποίους «έδειξε» ντόπιους παράγοντες, ενώ διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν δέχεται απειλές, καθώς "δεν μασάει".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο δήμος Μαραθώνα είναι για τρόικα

SHARE:

24Media Network