Ψήνεται ραντεβού Τσίπρα – Λαγκάρντ

Ψήνεται ραντεβού Τσίπρα – Λαγκάρντ
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συζήτηση νομόσχεδιο "Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών".(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Στην Κίνα θα βρεθεί μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα η διευθύντρια του ΔΝΤ, για το οικονομικό φόρουμ " belt and road", χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχει κλειστεί κάποιο ραντεβού. Τι αναφέρουν πηγές στο NEWS 247

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί στην ελληνική πλευρά το γεγονός πως στις 15 του μηνά η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ θα βρίσκεται στο Πεκίνο, όπου θα συμμετέχει σε στρογγυλό τραπέζι στο διήμερο οικονομικό φόρουμ “Belt and Road”.

Καλά πληροφορημένες πηγές, με τις οποίες επικοινώνησε το NEWS 247, επιβεβαίωσαν την παρουσία της Κριστίν Λαγκάρντ στην Κίνα, διευκρινίζοντας, ωστόσο πως δεν έχει προγραμματιστεί ούτε κλειστεί κανένα ραντεβού με τον πρωθυπουργό.

Είναι γεγονός πως ένα πιθανό ραντεβού Τσίπρα – Λαγκάρντ αναμένεται να λειτουργήσει καταλυτικά για το ζήτημα του χρέους το οποίο παραμένει ανοιχτό, με τον πρωθυπουργό να επιθυμεί να το θέσει στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο.

Η συνάντηση των δυο, εφόσον κανονιστεί, θα πραγματοποιηθεί σε ένα κομβικό χρονικό σημείο 1 ακριβώς εβδομάδα πριν από το Eurogroup της 22ας Μαΐου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα