Ρένα Δούρου: Δεν μαζεύουν με τον ίδιο τρόπο τα σκουπίδια οι μνημονιακοί υποψήφιοι με τους μη μνημονιακούς

ΑΘΗΝΑ- Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και ομιλία του προέδρου Α. Τσιπρα στη παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος σε δήμους της Αττικής// ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
ΑΘΗΝΑ- Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και ομιλία του προέδρου Α. Τσιπρα στη παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος σε δήμους της Αττικής// ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Επίθεση Δούρου στον νυν Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό. Τι δήλωσε για το πρόβλημα με τα σκουπίδια και τους πολιτικούς "που έχουν χρήμα για να ζήσουν και τα δισέγγονά τους (Vid)

"Κεντρική Πολιτική σκηνή" χαρακτήρισε την Περιφέρεια Αττικής, η υποψήφια Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Μιλώντας, στην τηλεοπτική εκπομπή Πρώτη Γραμμή, του ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αφήσει την βουλευτική της έδρα επειδή είναι υποψήφια.

"Άνθρωποι οι οποίοι έτυχε να έχουν χρήματα, επειδή έχουν ονόματα βαριά σαν ιστορία, ας παραιτηθούν πρώτα από την υπουργική τους αποζημίωση και μετά να δείχνουν στους άλλους τι πρέπει να κάνουν", είπε αναφερόμενη σε πολιτικούς όπως ο κ. Σγουρός και ο κ. Μητσοτάκης, που έθεσαν το θέμα.

"Άνθρωποι, οι οποίοι έχουν την πολυτέλεια να ζήσουν και τα δισέγγονά τους, ας μην λένε στους άλλους τι να κάνουν" τόνισε η κα Δούρου και πρόσθεσε ότι για εκείνη και τον υποψήφιο του ΚΚΕ, κ. Αθ. Παφίλη υπάρχει και η παράμετρος της καταβολής μεγάλου μέρους της βουλευτικής αποζημίωσης υπέρ του κόμματος ή δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σε ερώτηση για τα σκουπίδια και το αν θα κλείσει η Φυλή και αφού ο δημοσιογράφος αστειεύθηκε λέγοντας "αριστερά σκουπίδια, αφήστε τα δεξιά", η κα Δούρου είπε ότι τα σκουπίδια δεν θα μαζεύονται με τον ίδιο τρόπο.

"Δεν μαζεύουμε με τον ίδιο τρόπο τα σκουπίδια οι Δημοκράτες υποψήφιοι με τους μη Δημοκράτες, δεν μαζεύουν με τον ίδιο τρόπο τα σκουπίδια οι μνημονιακοί υποψήφιοι με τους μη μνημονιακούς", συμπληρώνοντας ότι οι πρώτοι θα χρησιμοποιήσουν εργολαβικά συμφέροντα για να προχωρήσουν ένα έργο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρένα Δούρου Κεντρική πολιτική σκηνή η περιφέρεια Αττικής

SHARE:

24Media Network