Σασόλι: Στην Αθήνα για τα 40 χρόνια απο την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ

Σασόλι: Στην Αθήνα για τα 40 χρόνια απο την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ
Νταβίντ Σασόλι AP

Με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συναντηθεί ο Νταβίντ Σασόλι, πριν δώσει το παρών στο Ζάππειο για την εκδήλωση με αφορμή τα 40 χρόνια απο την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα σήμερα και αύριο, 27 και 28 Μαϊου, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, προκειμένου να παραστεί στην τελετή για την 40ή επέτειο από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σήμερα, Πέμπτη 27 Μαϊου ο κ. Σασόλι θα μιλήσει στην επίσημη τελετή στο Ζάππειο Μέγαρο για την επέτειο των 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ.

Πριν από την τελετή θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα επισκεφθεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο, Κωνσταντίνο Τασούλα και θα μιλήσει στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές ΕΕ και Εξωτερικών Υποθέσεων κατά τη διάρκεια κοινής συνόδου.

Την Παρασκευή, 28 Μαϊου, ο κ. Σασόλι θα επισκεφθεί τη φιλανθρωπική οργάνωση για τα παιδιά που έχουν ανάγκη «Η Κιβωτός του Κόσμου» και θα συναντηθεί με τον ιδρυτή της, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα