ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να δημοσιοποιήσει το ποσό και την εταιρία από την οποία νοίκιασε το ελικόπτερο

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να δημοσιοποιήσει το ποσό και την εταιρία από την οποία νοίκιασε το ελικόπτερο
Πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε θέμα πατεντών επιμένει η Ν.Δ Eurokinissi

Ανακοίνωση για την επιστροφή του Κ. Μητσοτάκη από την Τήνο με ελικόπτερο εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση σχετικά με το ταξίδι του Κ. Μητσοτάκη στην Τήνο, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ζητά να δημοσιοποιηθεί το όνομα της εταιρίας και το αντίτιμο που πλήρωσε ο πρωθυπουργός για την μίσθωση ελικοπτέρου.

Η ανακοίνωση

“Επίσημες διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου την περασμένη Παρασκευή επίμονα διαφήμιζαν ότι ο κ. Μητσοτάκης που ξεκίνησε τις τριήμερες καλοκαιρινές αποδράσεις του, μετέβη στην Τήνο με το πλοίο  της γραμμής. Λες και επρόκειτο για κάποιο κατόρθωμα που ο κ. Μητσοτάκης καταδέχτηκε να ταξιδέψει όπως οι κοινοί θνητοί.

Προφανώς είχαν τους λόγους τους που έδωσαν αυτές τις διαρροές, αφού με αυτόν το τρόπο ήθελαν να αποκρύψουν ότι θα επέστρεφε με ελικόπτερο. Ίσως επειδή δεν ταιριάζει στο προφίλ λαϊκότητας που μάταια προσπαθούν να του φιλοτεχνήσουν.

Μετά τις μαρτυρίες πολιτών και την αποκάλυψη του Documento, όμως, από το Μέγαρο Μαξίμου αναγκάστηκαν να επιβεβαιώσουν ότι από την Τήνο επέστρεψε με ελικόπτερο.

Και μας διαβεβαίωσαν ότι αυτή τη φορά δεν ήταν στρατιωτικό ελικόπτερο ή ελικόπτερο φίλου αλλά “μισθωμένο”.

Αναμένουμε, λοιπόν, να δώσει στη δημοσιότητα, ως οφείλει, το όνομα της εταιρίας και το αντίτιμο που ο κ. Μητσοτάκης πλήρωσε για τη “μίσθωση””.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα