ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός ψεύδεται δημόσια προκειμένου να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία του

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός ψεύδεται δημόσια προκειμένου να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία του
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρωθυπουργό για την επιδημιολογική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. "Όχι μόνο ψεύδεται δημόσια, αλλά δεν διστάζει να εκθέσει αυτοδιοικητικούς παράγοντες", τονίζει.

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την επιδημιολογική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με σημερινή του ανακοίνωση, καταλογίζοντάς του ότι «προκειμένου να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία του να ελέγξει την κατάσταση, όχι μόνο ψεύδεται δημόσια, αλλά και δεν διστάζει να εκθέσει αυτοδιοικητικούς παράγοντες, όπως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας».

Ο πρωθυπουργός ψεύδεται δημόσια και εκθέτει τον κ. Τζιτζικώστα για να δικαιολογήσει την ολιγωρία του. [Ανακοίνωση του…

Δημοσιεύτηκε από
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις 
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020

Ακολούθως, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: «Πριν από δύο εβδομάδες ο κ. Μητσοτάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μιλώντας για την παντελή απώλεια ελέγχου στη Θεσσαλονίκη που στοιχίζει σε ανθρώπινες ζωές καθημερινά, είχε πει: “Δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μάς το είχε υποδείξει αυτό”.

Σήμερα ο αρμόδιος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς διαψεύδει τον πρωθυπουργό και παραδέχεται πως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας είχε εισηγηθεί καθολικό lockdown και ακύρωση των εκδηλώσεων του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου έγκαιρα, κάτι που η κυβέρνηση αγνόησε».

Κλείνοντας αναφέρει: «Όσο η κατάσταση επιδεινώνεται οι ίδιοι οι κυβερνητικοί θα αναγκάζονται να ξεσκεπάζουν ο ένας τον άλλον παραδεχόμενοι τα εγκληματικά λάθη και την ολιγωρία τους».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα