Σπαρτιάτες: Ο Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές

Σπαρτιάτες: Ο Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές
Ο Βασίλης Στίγκας στη Βουλή ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο Βασίλης Στίγκας γνωστοποίησε ότι διέγραψε τρεις βουλευτές από την ΚΟ των "Σπαρτιατών". Ποιοι μένουν εκτός.

Στη διαγραφή τριών βουλευτών από την ΚΟ των “Σπαρτιατών” προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, το μεσημέρι της Πέμπτης (31/08), λίγο μετά την ομιλία του στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τις φωτιές

Πρόκειται για τους Κόντη, Δημητροκάλη και Χατζηβαρδά.

Την ενέργεια του κ. Στίγκα έκανε γνωστή ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, στον οποίο απέστειλε σχετική επιστολή ο επικεφαλής των “Σπαρτιατών”.

“Ελαβα επιστολή από τον κ. Στίγκα για τη διαγραφή τριών βουλευτών (Δημητροκάλης, Κατσιμβαρδάς και Κόντης) από την ΚΟ των “Σπαρτιατών”” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο κ. Τασούλας ζήτησε από τον Βασίλη Στίγκα να διατυπώσει εγγράφως αν υφίσταται ή όχι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των “Σπαρτιατών”.

“Εκτιμώ από αυτά που είπατε ότι η σημερινή σας ομιλία είναι το κύκνειο άσμα της ύπαρξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος σας όπως υφίσταται σήμερα και μάλιστα με πολύ βαριές αιτιάσεις. Θα δω και τα πρακτικά, αλλά θέλω να ξέρετε ότι, λογικό είναι πως περιμένω και εγγράφως μια τέτοια διατύπωση αυτής της εξελίξεως ώστε να εκδοθεί και απαραίτητη ληξιαρχική πράξη” είχε πει ο πρόεδρος της Βουλής.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Στίγκας εμφανίστηκε μόνος του σήμερα στα έδρανα της Βουλής, σε μια περαιτέρω κλιμάκωση της εσωτερικής διαμάχης στις τάξεις του ακροδεξιού μορφώματος.

Ο Βασίλης Στίγκας των "Σπαρτιατών" μόνος του στη Βουλή ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

“Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι από ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικά. Το λέω με το θάρρος της γνώμης μου που είχα πάντοτε ως Έλληνας πολίτης” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στίγκας από το βήμα της Βουλής, ενώ συνέχισε λέγοντας πως πρόκειται γιακέντρα greek mafia ή Δον Κορλεόνε που λένε πώς και τι θα κάνουν και πότε θα το κάνουν“.

“Η χώρα καίγεται, έχουμε τεράστια εθνικά θέματα, ελληνοτουρκικά, ταυτότητες, ψηφιακό νόμισμα και κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν τα δικά τους” συνέχισε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών για να δηλώσει τέλος πως “σε όλη τη ζωή του έχει πέσει” αλλά είναι “βαθιά δημοκράτης, δεν φοβάται κανέναν”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα