Σπίρτζης: Η παραίτηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου δείχνει το ήθος της

Σπίρτζης: Η παραίτηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου δείχνει το ήθος της
Χρήστος Σπίρτζης, Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Eurokinissi

Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, μίλησε για τις υπηρεσιακές μεταβολές που είχαν προγραμματιστεί εδώ και καιρό, την Τασία Χριστοδουλοπούλου, τη ΝΔ, αλλά και το ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

“Οι μετατάξεις γίνονται πλέον με διαφάνεια μέσω της κινητικότητας” δήλωσε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” του Βασίλη Σκουρή, ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών έκανε λόγο για υπηρεσιακές μεταβολές που είχαν προγραμματιστεί εδώ και καιρό, χωρίς να αποσπαστεί κανείς και χωρίς να γίνει ρουσφέτι. Πρόσθεσε ότι εδώ και τέσσερα χρόνια γίνονται συζητήσεις για παραπολιτικά θέματα τα οποία μπαίνουν στο επίκεντρο της συζήτησης.

“Η Τασία Χριστοδουλοπούλου με τη στάση ζωής της δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για τέτοιου είδους αναφορές. Η παραίτησή της δείχνει το ήθος της” σημείωσε ο Υπουργός.

Κατηγόρησε τη ΝΔ για πολιτικές που ταυτίζονται με τις θέσεις του ΔΝΤ και επέρριψε ευθύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μη διεξαγωγή debate με τον Πρωθυπουργό ενώ σκληρή ήταν η κριτική του στο ΚΙΝΑΛ.

“Το ΚΙΝΑΛ συνεχίζει την ίδια πολιτική, αγκαλιά με τη ΝΔ στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο για να μη γίνει μια προοδευτική συμμαχία. Θέλει να διατηρήσει τον αρραβώνα ή το γάμο με τη Δεξιά” υποστήριξε και κάλεσε το ΚΙΝΑΛ να τοποθετηθεί για το αν θα συνεργαστεί την επόμενη μέρα των εκλογών και με ποιον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version