Σπυράκη: Ο Βούτσης να μην επιτρέψει τη ρύθμιση συναλλαγής με Καμμένο

Σπυράκη: Ο Βούτσης να μην επιτρέψει τη ρύθμιση συναλλαγής με Καμμένο
H εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη eurokinissi

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κάλεσε τον Πρόεδρο της Βουλής να περιφρουρήσει το κύρος του Κοινοβουλίου με αφορμή τις πληροφορίες ρύθμισης που θα επιτρέψει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να διατηρήσει την ΚΟ και έκανε λόγο για εκβιασμό Τσίπρα από Καμμένο

Η Νέα Δημοκρατίααντιδρά έντονα στο ενδεχόμενο κατάθεσης ρύθμισης από το ΣΥΡΙΖΑ προκειμενου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος να διατηρήσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, κάνοντας λόγο για συναλλαγή μεταξύ των δύο πρώην κυβερνητικών εταίρων και καλώντας τον Πρόεδρο της Βουλής Νικο Βουτση να μην επιτρέψει αυτή την κίνηση.

“Όλοι πια έχουν καταλάβει ότι ο κ. Καμμένος εκβιάζει τον κ. Τσίπρα και ότι ο πρωθυπουργός -για λόγους που εκείνος γνωρίζει- είναι έτοιμος να υποκύψει στον εκβιασμό του, προκειμένου ο συνεταίρος του να μην αποκαλύψει όσα γνωρίζει για την κοινή τους διακυβέρνηση” δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και πρόσθεσε:

“Οι θεσμοί, ωστόσο, δεν είναι παιχνίδι. Η Ν.Δ. καλεί τον κ. Βούτση να περιφρουρήσει το κύρος της Βουλής και να μην αποδειχθεί και εκείνος μέρος αυτής της παρακμιακής συναλλαγής”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα