Στα χέρια Τσίπρα οι προτάσεις Κατσελη για το σχέδιο “αντιΠισσαριδη”

Στα χέρια Τσίπρα οι προτάσεις Κατσελη για το σχέδιο “αντιΠισσαριδη”
Ο Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Συνάντηση με τη Λούκα Κατσέλη είχε την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας. Ποιος ο ρόλος της γενικής διευθύντριας της ΕΔΕΜ στη διαμόρφωση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, είχε την Τρίτη συνάντηση στο γραφείο του στη Βουλή με την Λούκα Κατσέλη, προκειμένου να συζητήσουν τις προτάσεις που της είχε ζητήσει προ ημερών, σχετικά με την οργάνωση ενός ανοιχτού διαλόγου με τη κοινωνία των πολιτών και τους φορείς της, για την Αναπτυξιακή Πρόταση του κόμματος, ενόψει και του σχεδίου της Επιτροπής Πισσαρίδη.

Στο πλαίσιο αυτό είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις και για τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν τη σχετική επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Οπως ενημερώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, η Λούκα Κατσέλη θα συνεχίσει να έχει ουσιαστικό συμβουλευτικό ρόλο στο εγχείρημα αυτό, παρά το γεγονός πως δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που την έφεραν να ηγείται της Επιτροπής δεν ισχύουν, καθότι οι επαγγελματικές της δεσμεύσεις ως γενική Διευθύντρια της ΕΔΕΜ, δεν της το επιτρέπουν.

“Η Έκθεση Πισσαρίδη, είναι ένα Σχέδιο Ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία που έχει εκπονηθεί από επιτροπή με επικεφαλής τον Νομπελίστα οικονομολόγο, Χριστόφορο Πισσαρίδη. Η Έκθεση Πισσαρίδη για μια αναπτυξιακή μελέτη η οποία έχει ως στόχο θα θέσει ένα πλαίσιο προτάσεων και ύστερα από εκτενή συζήτηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και των κοινωνικών εταίρων, να αποτελέσει το πλαίσιο πολιτικής για τα επόμενα χρόνια. Ο Χριστόφορος Πισσαρίδης είναι νομπελίστας οικονομολόγος και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και διδάσκει στο London School of Economics. Δείτε όλο το κείμενο της έκθεσης Πισσαρίδη σε pdf”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα