Σταθάκης: 'Δεν υπάρχει πόλεμος με τη Δικαιοσύνη'

Σταθάκης: 'Δεν υπάρχει πόλεμος με τη Δικαιοσύνη'

O υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για τη Δικαιοσύνη, τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη, την πορεία της οικονομίας και την προσπάθεια για έξοδο στις αγορές

"Δεν υπάρχει πόλεμος με τη Δικαιοσύνη. Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που εγείρουν το θέμα αναντιστοιχίας των δικαστικών αποφάσεων με το δημόσιο αίσθημα, ωστόσο οι ρόλοι είναι προδιαγεγραμμένοι και πρέπει να τους σεβόμαστε” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Σχετικά με την υπόθεση του ΝΟΟR1, είπε ότι η δικαστική επίλυση της, θα βάλει τα πάντα στη θέση τους, ενώ χαρακτήρισε και νόμιμη και ηθική την τοποθέτηση της κ. Θάνου ως επικεφαλής στη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού...

Για το θέμα που έχει προκύψει με τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη σχετικά με το plan B για την οικονομία, ο κ. Σταθάκης, ξεκαθάρισε ότι συμμετείχε τότε στο οικονομικό επιτελείο και ποτέ δεν συζητήθηκε σε κανένα επίπεδο ένα τέτοιο σχέδιο. “Η κυβέρνηση εξάντλησε όλα τα περιθώρια που είχε το 2015 για μια συμφωνία καλύτερη από αυτήν που είχαμε πριν. Δεν είχε σχέδια που θα κατέστρεφαν την οικονομία και θα έθεταν σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη.

Για την έξοδο στις αγορές, είπε ότι “θα βγούμε την κατάλληλη στιγμή”. Κάτι τέτοιο -είπε- θα επικυρώσει την κανονικότητα της οικονομίας και επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά για την πραγματική οικονομία” και πρόσθεσε ότι “δεν θα υπάρξει επόμενο πρόγραμμα, καθώς η τρίτη αξιολόγηση δεν περιλαμβάνει άλλα μέτρα, αλλά μόνο διαδικαστικά θέματα.

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

SHARE:

24Media Network