Σταύρος Θεοδωράκης: Μπήκε χωρίς γραβάτα και βγήκε γραβατωμένος

Σταύρος Θεοδωράκης: Μπήκε χωρίς γραβάτα και βγήκε γραβατωμένος

Ο πρόεδρος του Ποταμιού έφτασε στη Βουλή με το πιο χαλαρό στιλ που τον έχουμε συνηθίσει, αλλά ορκίστηκε φορώντας γραβάτα. (pics)

Η σημειολογία της γραβάτας φαίνεται να αποτελεί πολύ δυνατό χαρτί για τους Έλληνες πολιτικούς, που μάλλον περνούν τα δικά τους μηνύματα. Μετά τους κυρίους της συμπολίτευσης, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και ο Σταύρος Θεοδωράκης "παίζει το παιχνίδι" της γραβάτας.

ΒΟΥΛΗ - ΑΦΙΞΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΒΟΥΛΗ - ΑΦΙΞΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Ήταν 12.00 το μεσημέρι όταν ο αρχηγός του Ποταμιού περνούσε την κεντρική πύλη της Βουλής, με ένα σακάκι και πουκάμισο, αλλά χωρίς γραβάτα και περασμένα τα γυαλιά του στο λαιμό μπροστά του.

Στιγμιότυπο από την ορκωμοσία των βουλευτών, που εξελέγησαν στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από την ορκωμοσία των βουλευτών, που εξελέγησαν στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας στην ελληνική Βουλή όμως, ο πρόεδρος του Ποταμιού εμφανίστηκε με μια κομψή, κομψότατη γραβάτα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι, Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρέντσι σε Τσίπρα: Όταν η Ελλάδα βγει από την κρίση θα φορέσεις ιταλική γραβάτα

Βέλγος σκιτσογράφος ανακάλυψε το λόγο που οι Έλληνες υπουργοί δεν φορούν γραβάτα

Γερμανία: Δεν έχει σημασία αν οι Έλληνες συνομιλητές μας φορούν γραβάτα ή δερμάτινο

SHARE:

24Media Network