Στη Δικαιοσύνη ο Στ. Θεοδωράκης για τους λογαριασμούς Παπαντωνίου

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Εκδήλωση που διοργανώνει το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, με θέμα «Στρατηγικές για την αντιμετώπιση του δημοσίου χρέους της χώρας υπό το πρίσμα των ιστορικών εμπειριών», με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου «Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας».(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Εκδήλωση που διοργανώνει το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, με θέμα «Στρατηγικές για την αντιμετώπιση του δημοσίου χρέους της χώρας υπό το πρίσμα των ιστορικών εμπειριών», με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου «Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας».(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Στην ανακρίτρια Διαφθοράς βρέθηκε ο πρόεδρος του Ποταμιού για να καταθέσει για τα όσα έχει υποστηρίξει στη Βουλή γύρω από τραπεζικούς λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου

Ενώπιον της ανακρίτριας Διαφθοράς, Ηλιάννας Ζαμανίκα, βρέθηκε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, προκεινένου να καταθέσει στοιχεία που επικαλέστηκε στη Βουλή γύρω  από τους ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους εμφανίζεται να είναι δικαιούχος ο πρώην υπουργός, Γιάννος Παπαντωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής προσκόμισε στη Δικαιοσύνη όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του. Ο ίδιος κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο, υποστήριξε: "Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια για εκεινη την περίοδο. Το " Ποτάμι" ενισχύει την προσπάθεια της ανεξάρτητης δικαιοσύνης να βρει απαντήσεις , το ίδιο κάνουμε και στη Βουλή , το ίδιο θα κάνουμε και στην προανακριτική. Για εμάς τα μεγάλα σκάνδαλα του παρελθόντος πρέπει να βρουν απαντήσεις. Πρέπει να μάθουμε πόσο έχει ζημιωθεί η χώρα, πόσο έχει ζημιωθεί η κοινωνία . Ενισχύουμε, λοιπόν,  με κάθε τρόπο τις δικαστικές αρχές".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη, Σταύρος Θεοδωράκης, Ποτάμι
SHARE: