Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ξεκίνησαν οι συναντήσεις του με φορείς

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ξεκίνησαν οι συναντήσεις του με φορείς
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη intime

Σε εξέλιξη οι συναντήσεις του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας ενόψει της 86ης ΔΕΘ.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχίζοντας τον μαραθώνιο συναντήσεων με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας, με τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης να έχουν ήδη πάρει θέσεις στην πρώτη σύσκεψη που γίνεται ενόψει της 86ης ΔΕΘ.

Τον κ. Μητσοτάκη , υποδέχθηκαν στο ΥΜΑΘ ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Σταύρος Καλαφάτης, η δ/ντρια του πρωθυπουργικού γραφείου κα. Μαρία Αντωνίου, ο Γραμματέας της Ν.Δ. Παύλος Μαρινάκης , στους…ήχους των αντικυβερνητικών συνθημάτων των υγιειονομικών που διαδηλώνουν…”αίσχος και ντροπή η κάθε αναστολή”, όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Σε αυτή την πρώτη κομματική σύσκεψη μετέχουν όλοι οι βουλευτές Α’ και Β’ Περιφερειών Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη αυτή μετέχουν επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Γιάννης Μπρατάκος, η κα. Αντωνίου, δ/ντρια του πρωθυπουργικού γραφείου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς όπως και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας  και δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος Καϊτετζίδης.

Στη συνάντηση που γίνεται στο γραφείο του κ. Καλαφάτη στο ΥΜΑΘ, αναλυτικότερα μετέχουν οι βουλευτές :Στράτος Σιμόπουλος, Κώστας Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Έλενα Ράπτη, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Δημήτρης Κούβελας και Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Μετά τη συνάντηση με τους βουλευτές Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, θα ακολουθήσουν δύο συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, συνάντηση με εκπροσώπους επιστημονικών φορέων και ακολούθως, κατά μόνας συναντήσεις προκειμένου ο πρωθυπουργός να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία μεγάλων έργων υποδομής, είτε πρόκειται για έργα λιμενικά (ΟΛΘ) αναπλάσεων και περιβάλλοντος, όπως το νέο Γήπεδο της Τούμπας και η αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, αλλά και μεγάλα έργα ύδρευσης (ΕΥΑΘ).

Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται εν όψει της 86ης ΔΕΘ και για την προετοιμασία της πρωθυπουργικής παρουσίας στα εγκαίνια της Έκθεσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα