Στη Βουλή μετέφερε ο Γεωργιάδης την εμπλοκή Μαρέβας Μητσοτάκη στα Paradise Papers

Στη Βουλή μετέφερε ο Γεωργιάδης την εμπλοκή Μαρέβας Μητσοτάκη στα Paradise Papers
Συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής, εξέταση του Ν/Σ του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας για τις ένοπλες δυνάμεις. Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος) Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση καταλογίζοντας στους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχουν ηθικό πλεονέκτημα. « Έχετε λερωμένη τη φωλιά σας» απάντησε ο Κ. Μπαρκας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ζήτημα της εμπλοκής του ονόματος της Μαρέβα Μητσοτάκη στα Paradise Papers μετέφερε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, καταλογίζοντας στους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχουν δικαίωμα να επικαλούνται ηθικό πλεονέκτημα.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στην υπόθεση χωρίς να έχει υπάρξει νωρίτερα κάποια αναφορά από το βήμα της Βουλής. Κατηγόρησε, μάλιστα, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν μπορεί να μιλά για «ηθικό ζήτημα» της Μαρέβας Μητσοτάκη. Επίσης καταλόγισε και υποκρισία στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι «η πιο ζάμπλουτη» που πέρασε ποτέ από τη Βουλή.

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε προσωπικά σε σειρά υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για τα περιουσιακά στοιχεία τους. Ειδικότερα χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου  «άνθρωπο του σκληρού καπιταλισμού» με «συνταξιοδοτικό 5 εκ. ευρώ στην JP Morgan». Επίσης, καταλόγισε στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι είχε 700.000 ευρώ επενδύσεων στη Blackrock. Κατηγόρησε ακόμη τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη ότι «ξέχασε στο συρτάρι 1 εκ. ευρώ», τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη ότι έχει καταθέσεις στο εξωτερικό και στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη ότι έχει 1,5 εκ. ευρώ στις Βρυξέλλες.

ΣΥΡΙΖΑ: Σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη

Τις αναφορές του κ. Γεωργιάδη σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, τονίζοντας ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αποδέχτηκε ότι ουσιαστικά κάτι συμβαίνει με τα Paradise Papers. «Έχετε λερωμένη τη φωλιά σας. Σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στη ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα