Στη Βουλή θα παρέμβει για τη συμφωνία των Πρεσπών ο Σαμαράς

Στη Βουλή θα παρέμβει για τη συμφωνία των Πρεσπών ο Σαμαράς
Ο Πρ. Παυλόπουλος δεν έπρεπε να συγκατανεύσει σε μια "συμφωνία-έκτρωμα", δήλωσε ο Σαμαράς Eurokinissi

Ο πρώην πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία αύριο για το Σκοπιανό, πάνω στο οποιο εξάλλου έχτισε την πολιτική του καριέρα

Νέα παρέμβαση για το Σκοπιανό αναμένεται να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα μιλήσει αύριο στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ.Σαμαράς, ο οποιος εξάλλου συνέδεσε την πολιτική του καριέρα με το Σκοπιανό, είχε μιλήσει στη Βουλή και κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η ΝΔ τον περασμενο Ιούνιο πριν την υπογραφή της συμφωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε δώσει το παρόν και στο συλλαλητήριο της Κυριακής και σε δηλώσεις του είχε κάνει λογο για προβοκάτσια.

Τα εκατομμύρια των Ελλήνων ειναι και θα ειναι κατα της συμφωνίας των Πρεσπών. Οποία προβοκατσια κι αν σοφιστουν, όσα δακρυγόνα κι αν ρίξουν ο λαός μένει όρθιος για τη Μακεδονία”, είχε δηλώσει ειδικότερα ο κ.Σαμαράς, που αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβερνηση και για τη χρήση χημικών. Ενδιαφέρον θα έχει εάν θα υιοθετήσει και τις δηλώσεις Γεωργιάδη περί αναρχικών προβοκατόρων με κόκκινες μπογιές καθώς και εάν θα αναφερθεί στην παρουσία Λαγού στα επεισόδια.

Ενδιαφέρον θα έχει τέλος αν θα αναφερθεί στην υποθεση Novartis.

Βεβαίως ο προγραμματισμός και του πρώην πρωθυπουργου θα εξαρτηθεί από το εάν τελικά θα καταθέσει η ΝΔ πρόταση δυσπιστίας και πότε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα