Στο Λονδίνο ο Κουτσούμπας – Επισκέφθηκε τη βιβλιοθήκη “Καρλ Μαρξ”

Στο Λονδίνο ο Κουτσούμπας – Επισκέφθηκε τη βιβλιοθήκη “Καρλ Μαρξ”
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε τη Βιβλιοθήκη Καρλ Μαρξ στο Λονδίνο Eurokinissi

Τριήμερη επίσκεψη στο Λονδίνο πραγματοποιεί ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Για "όαση γνώσης και μνήμης" έκανε λόγο αναφερόμενος στη βιβλιοθήκη "Καρλ Μαρκ"

Στο Λονδίνο βρίσκεται από σήμερα έως την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Το πρωί επισκέφθηκε τη βιβλιοθήκη “Καρλ Μαρξ”, το μνημείο για τους νεκρούς Σοβιετικούς στρατιώτες στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, Soviet War Memorial και το μουσείο Μοντέρνας τέχνης, Tate, όπου εκτίθεται ο πίνακας του Πίτερ ντε Φραντσία «Η εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη».

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκεφθηκε τη Βιβλιοθήκη Καρλ Μαρξ στο Λονδίνο. Eurokinissi

 

Μετά την επίσκεψή του στη βιβλιοθήκη “Καρλ Μαρξ” ο Δ. Κουτσούμπας δήλωσε: “Βρισκόμαστε πραγματικά σε μια όαση, εδώ στο κέντρο του Λονδίνου, μια όαση γνώσης, εκπαίδευσης, μόρφωσης, ιδεών, ιστορίας, μνήμης, γύρω από ζητήματα που πρέπει να μάθει, κυρίως, η νέα γενιά, η εργατική τάξη, ως σύνολο, όχι μόνο της Μ. Βρετανίας όλης της Ευρώπης, όλου του κόσμου. Γιατί οι ιδέες του Μαρξ, του Λένιν, του Ένγκελς, όλων των μεγάλων επαναστατών της ανθρωπότητας, είναι ζωντανές και επίκαιρες. Ισχύουν και σήμερα μέχρι να φτάσουμε να ανατρέψουμε αυτό το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και να οικοδομήσουμε μια νέα, πραγματικά σοσιαλιστική κοινωνία.”

Ο Δ. Κουτσούμπας θα επισκεφθεί και το Βρετανικό Μουσείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα