Στον ΣΚΑΪ ο Μητσοτάκης: Η δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται

Στον ΣΚΑΪ ο Μητσοτάκης: Η δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται

"Αυτό το τοξικό κλίμα, που διαμορφωνόταν με ευθύνη της κυβέρνηση, έχει παρενέργειες. Να πέσουν οι τόνοι, να μην ρίξουμε άλλο νερό στο μύλο της πόλωσης και να αφήσουμε εργαζομένους να κάνουν τη δουλειά τους" είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν επισκέφτηκε το κτίριο του ΣΚΑΪ.

“Ηρθα να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου. Η δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται, επιτέλους να βρεθούν οι δράστες» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βρέθηκε στο κτίριο του ΣΚΑΪ που έγινε στόχος επίθεσης τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Αυτό το τοξικό κλίμα, που διαμορφωνόταν με ευθύνη της κυβέρνηση, έχει παρενέργειες. Να πέσουν οι τόνοι, να μην ρίξουμε άλλο νερό στο μύλο της πόλωσης και να αφήσουμε εργαζομένους να κάνουν τη δουλειά τους. Η ανοχή στη βία, από τη βία μικρής έντασης σε ένα τρομοκρατικό χτύπημα, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Όταν γίνεται διαχωρισμός μεταξύ «καλής» και «κακής» βίας τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε. Δυστυχώς εκτρέφεται νέα γενιά τρομοκρατών η απόσταση που χωρίζει μια μολότοφ από ένα καλάσνικοφ, μια βαριοπούλα από μια ισχυρή βόμβα, δεν είναι μεγάλη. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, να εκφράσουμε συμπαράσταση χωρίς αστερίσκους, να σταματήσουμε την πόλωση και την ακραία στοχοποίηση που μόνο κακό κάνουν στη δημοκρατία μας».

«Τον πρώτο λόγο τον έχει η κυβέρνηση. Το κλίμα της ακραίας πόλωσης της φτωχοποίησης δεν το καλλιεργούμε εμείς άλλοι το καλλιέργησαν. Ας κάνουν όλοι ένα βήμα πίσω και να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα», σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα