Στρατούλης: Όλοι μαγνητοφώνησαν όλους, ο Βαρουφάκης εκπροσωπεί τα συμφέροντα του λαού

Στρατούλης: Όλοι μαγνητοφώνησαν όλους, ο Βαρουφάκης εκπροσωπεί τα συμφέροντα του λαού
ΑΘΗΝΑ-Συνεδρίαση η Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, με θέμα ημερήσιας διάταξης:Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής, κατά το άρθρο 49Α του Κανονισμού της Βουλής, του κ. Γεράσιμου Φραγκισκάτου, προτεινομένου, από τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, για διορισμό στη θέση του Προέδρου του Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) και διατύπωση γνώμης της Επιτροπής.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Ο Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας για το θέμα τον μαγνητοφωνήσεων από τον Γιάνη Βαρουφάκη στο Eurogroup ανέφερε πως πάντα διαρρέουν απόρρητες πληροφορίες, καθώς "όλοι μαγνητοφωνούν όλους" (vid)

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στην εκπομπή mega Σαββατοκύριακο ανέφερε πως ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης προσπαθεί να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Ενώ, μιλώντας για το δημοσίευμα των New York Times και την μαγνητοφώνηση που έκανε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως κάτι τέτοιο έχει διαψευσθεί και πως στη Ρίγα υπήρχαν συνεχείς υποκλοπές.

Αναφερόμενος στις σχέσεις που διατηρεί ο κ. Βαρουφάκης με τους ομολόγους του είπε συγκεκριμένα “Αν ενοχλούνται από τον κύριο Βαρουφάκη επειδή μέχρι τώρα είχαν συνηθίσει να μιλάει ο Σόιμπλε και να αποφασίζουν όλοι, τότε καλώς”.

Παράλληλα, μιλώντας για τις διαρροές και τις μαγνητοφωνήσεις από το Eurogroup δήλωσε “Ο κ. Βαρουφάκης έχει αποδείξει ότι η απέναντι πλευρά είναι εκτεθειμένη”, ενώ πρόσθεσε πως “Όλοι μαγνητοφώνησαν όλους στο Eurogroup. Θα υποκρινόμαστε πολιτικά; Δεν ξέρουν όλοι τι ειπώθηκε εκεί; Ο ίδιος ο Βαρουφάκης απάντησε ότι είναι παραμύθια τα όσα γράφτηκαν” Τέλος τόνισε πως “Όλοι έγραφαν τι έλεγε ο Βαρουφάκης. Ο ίδιος το έχει διαψεύσει κατηγορηματικά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα