Συνάντηση Γεννηματά - Σάντσεθ με φόντο τις εκλογές

Συνάντηση Γεννηματά - Σάντσεθ με φόντο τις εκλογές

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και ο Ισπανός πρωθυπουργός συζήτησαν για τις εκλογές σε Ελλάδα και Ισπανία, με τον Σάντσεθ να δηλώνει βέβαιος, ότι "η σημαντική δουλειά που γνωρίζει ότι έχει γίνει από το Κίνημα Αλλαγής, θα βρει ανταπόκριση από τους προοδευτικούς πολίτες".

Οι εκλογές στην Ισπανία και στην Ελλάδα και οι ευρωεκλογές, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας και αρχηγό του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE), Πέδρο Σάντσεθ.

Η Φώφη Γεννηματά ευχήθηκε στις προσεχείς εκλογές, ο Ισπανικός λαός να εγκρίνει το έργο της κυβέρνησης  και το ισπανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα να έχει κάθε επιτυχία.

ADVERTISING

Ο Ισπανός Πρωθυπουργός τόνισε από την πλευρά του ότι και στην Ελλάδα είναι βέβαιος ότι η σημαντική δουλειά που γνωρίζει ότι έχει γίνει από το Κίνημα Αλλαγής, θα βρει μεγάλη ανταπόκριση  από τους προοδευτικούς πολίτες.

Φώφη Γεννηματά και Πέδρο Σάντσεθ συζήτησαν ακόμη για τη μάχη των ευρωεκλογών, χαρακτηρίζοντας την από κοινού, ως κρίσιμη μάχη για τους Ευρωπαίους  πολίτες , την προοπτική της Ένωσης, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα  και τις χώρες του Νότου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network