Συνάντηση Κουτσούμπα – Κυπριανού – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο

Συνάντηση Κουτσούμπα – Κυπριανού – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο
Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με τον ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού Eurokinissi

Με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, συναντήθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, εκφράζοντας την απόλυτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του ΚΚΕ προς τον κυπριακό λαό.

Την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του ΚΚΕ εξέφρασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στον Άντρο Κυπριανού. Στο μενού της συνάντησης οι εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο και την Κύπρο, με τον ΓΓ του ΚΚΕ να σημειώνει: “Εκ μέρους του ΚΚΕ εκφράσαμε για ακόμη μία φορά την αλληλεγγύη μας προς τον αγωνιζόμενο κυπριακό λαό, ιδιαίτερα προς τα μέλη, τα στελέχη, τους φίλους του ΑΚΕΛ στην Κύπρο, επιβεβαιώσαμε τις αδελφικές σχέσεις των κομμάτων μας και την αλληλεγγύη μας για δίκαιη επίλυση του κυπριακού προβλήματος, στην κατεύθυνση της ενωμένης Κύπρου, με μια κυριαρχία, μια κρατική οντότητα, μια ιθαγένεια, μια διεθνή προσωπικότητα, χωρίς ξένες βάσεις, χωρίς εγγυητές και προστάτες, με το λαό κυρίαρχο στη χώρα του και βεβαίως με κοινή πορεία και δράση σε όλα τα κοινωνικοπολιτικά επίπεδα τόσο των Ελληνοκυπρίων όσο των Τουρκοκυπρίων σε μια ενιαία ανεξάρτητη Κύπρο.

Θα συνεχίζουμε τον αγώνα και εδώ στην Ελλάδα εκφράζοντας καθημερινά την αλληλεγγύη μας στον κυπριακό λαό, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δεκαετίες, βιώνει την εισβολή και κατοχή της πατρίδας του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα