Η συνάντηση Μητσοτάκη - Πάιατ και το 'θρίλερ' για το ραντεβού με Τσίπρα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ.  Geoffrey R. Pyatt. Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. (EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Geoffrey R. Pyatt. Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. (EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) EUROKINISSI

Η αρχική σκέψη στη ΝΔ ήταν να μην αποδεχτεί τη συνάντηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ωστόσο τελικώς θα περάσει το κατώφλι του Μαξίμου

Συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρυ Πάιατ είχε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συζητήθηκαν «διμερή θέματα, ενώ ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τις θέσεις της ΝΔ, που έχει διατυπώσει και δημόσια,  για το Σκοπιανό».

Προς ώρας από τη ΝΔ δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες γι’ αυτή τη συνάντηση ωστόσο έχει ενδιαφέρον το γεγονός, ότι νωρίτερα σήμερα διεξήχθη ένα θρίλερ με το αν τελικώς ο κ. Μητσοτάκης θα αποδεχόταν τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό. Η αρχική σκέψη στη ΝΔ ήταν να μην αποδεχτεί τη συνάντηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ωστόσο έγιναν δεύτερες σκέψεις και τελικώς ο κ. Μητσοτάκης θα περάσει το κατώφλι του μεγάρου Μαξίμου αύριο το πρωί, ωστόσο όπως επισημαίνουν από το Μοσχάτο «είναι αργά για ενημέρωση».

ADVERTISING

Την ίδια ώρα πηγές της ΝΔ απορρίπτουν την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών καθώς όπως τονίζουν «δεν συντρέχουν οι συνθήκες για τη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φαρσοκωμωδία ΝΔ για την ενημέρωση Μητσοτάκη

SHARE:

24Media Network