Συνάντηση Σακελλαροπούλου-Αγγελοπούλου ενόψει του “επετειακού” 2021

Συνάντηση Σακελλαροπούλου-Αγγελοπούλου ενόψει του “επετειακού” 2021
Συνάντηση Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και Κατερίνας Σακελλαροπούλου Eurokinissi

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη ενημέρωσε την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη (22/12), με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία την ενημέρωσε διεξοδικά για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Αγγελοπούλου παρουσίασε, επίσης, στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επετειακή νομισματική συλλογή, που αντλεί έμπνευση από σημαντικούς σταθμούς της ελληνικής ιστορίας.

Από την πλευρά της, η κ. Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε την κ. Αγγελοπούλου για την ενημέρωση και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, παρά τους περιορισμούς που επιβάλλει η ανάγκη αντιμετώπισης της πανδημίας, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στη σπουδαιότητα αυτής της ιστορικής επετείου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα