Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου με το βλέμμα στην τρόικα

Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη την Παρασκευή 7 Φεβρουρίου 2014, στο Μέγαρο Μαξίμου.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη την Παρασκευή 7 Φεβρουρίου 2014, στο Μέγαρο Μαξίμου. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευάγγελο Βενιζέλο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Το θέμα δεν είναι πότε θα έρθει η τρόικα, το θέμα είναι να γίνουν όλα αυτά που έχουμε πει,δηλαδή να οριστικοποιηθεί η στροφή προς την οριστική έξοδο από την κρίση», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, εξερχόμενος από τη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι εμείς βγάζουμε τα εθνικά στοιχεία και θα τα επιβεβαιώσει η Eurostat, όπως θα τα επιβεβαιώσει και η τρόικα και οι πάντες.

Ερωτηθείς αν συζητήθηκαν και θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης ο κ. Βενιζέλος απάντησε οτι υπάρχουν αυτές οι αλλαγές που προτείνει το Υπουργείο Εσωτερικών ενώ για το ενδεχόμενο να υπάρξει σταυροδοσία και στους ευρωβουλευτές ανέφερε ότι αυτό υπάρχει σε πολλές χώρες και πως οτιδήποτε συνιστά συμμετοχή, έκφραση, πλουραλισμό και δυνατότητα του πολίτη να εκφραστεί είναι θετικό.

SHARE: