“Ο Σαμαράς έριξε τη κυβέρνηση Μητσοτάκη”

“Ο Σαμαράς έριξε τη κυβέρνηση Μητσοτάκη”
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 2ο ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Eurokinissi

Βολές στην ηγεσία της ΝΔ εξαπολύει η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στο "Βήμα της Κυριακής". Μιλά για ένα κόμμα με ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές εμμονές. Βλέπει έλλειψη συνεννόησης, με σύντομες εκλογές. Κατηγορεί τον Σαμαρά ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση στην ηγεσία της ΝΔ εξαπολύει η Ντόρα Μπακογιάννη με συνέντευξή της στο “Βήμα της Κυριακής”, υποστηρίζοντας ότι η ηγετική ομάδα του πρώην κόμματός της αποτελείται από “πρόσωπα με ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές εμμονές”.

Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ υποστηρίζει ότι “αυτή η ΝΔ δεν είναι η ΝΔ που εγώ υπηρέτησα. Είναι μια ΝΔ σε φθίνουσα πορεία και οι άνθρωποι που αποτελούν σήμερα την ηγετική ομάδα της ήταν διαχρονικά απέναντί της σε ιδεολογικό επίπεδο, με αντιευρωπαϊκές και ακροδεξιές εμμονές”.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνει βέβαιη ότι οι πολίτες θα επιβάλουν τη λογική της συνεργασίας των δυνάμεων της χώρας και εκτιμά ότι μετά τις εκλογές όσοι λένε σήμερα λόγω φτηνού λαϊκισμού όχι στο μνημόνιο θα “υποχρεωθούν να συμβάλουν σε μια πολιτική με ρεαλισμό και αίσθημα ευθύνης”.

Εκτιμά μάλιστα ότι ούτε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ούτε ο Αντώνης Σαμαράς έχουν πάρει πρωτοβουλία συνεννόησης και αυτό θα οδηγήσει σε εκλογές.

Στη συνέντευξη στο “Βήμα της Κυριακής”, η κα Μπακογιάννη κατηγορεί τον Σαμαρά ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να μείνει κρατικός ο ΟΤΕ “προς όφελος των προμηθευτών και των συνδικαλιστών”.

Χαρακτηρίζει δε, ως αστειότητες, τις επικρίσεις για τη γραμμή που ακολουθεί και ότι είναι “κυβερνητικός δορυφόρος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα