Συνεργάτες Τσίπρα: Ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει τον νέο διοικητή της ΕΥΠ

Αντιδρά η αντιπολίτευση
Αντιδρά η αντιπολίτευση EUROKINISSI

Για κράτος αμιγώς "μητσοτακικό" μιλούν συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είπε "κουβέντα για την αποκάλυψη ότι ο νέος διοικητής της ΕΥΠ δεν έχει αναγνωρισμένο πτυχίο, όπως προβλέπεται από το νόμο".

“Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης είναι πολλαπλά έκθετοι από τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή. Επιβεβαιώθηκε ότι ο κ. Μητσοτάκης δε θέλει κανένα επιτελικό αλλά ένα αμιγώς "μητσοτακικό" κράτος κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ΝΔ, των συμφερόντων που τον στηρίζουν και του κομματικού στρατού του” σημείωναν συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών τους, συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεταν ότι επιβεβαιώθηκε επίσης ότι το νομοσχέδιο αυτό κατατίθεται επειδή ο κος Μητσοτάκης θέλει να ελέγξει γιατί δεν εμπιστεύεται τους ίδιους τους υπουργούς του, γεγονός που δε θέλει και πολλή σκέψη αν αναλογιστεί κανείς τη μέγιστη προσβολή για έναν πρωθυπουργό, την οποία διέπραξε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης κ. Βορίδης, που πήρε το λόγο για να απαντήσει στον αρχηγό της αντιπολίτευσης αντί του πρωθυπουργού, παρουσία του” και κατέληξαν σημειώνοντας: “Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε κουβέντα για την αποκάλυψη ότι ο νέος διοικητής της ΕΥΠ δεν έχει αναγνωρισμένο πτυχίο, όπως προβλέπεται από το νόμο.  Το μόνο που του μένει πλέον είναι να παραδεχθεί το λάθος του και να τον αποπέμψει το συντομότερο δυνατό”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Απύθμενος ο λαϊκισμός και η υποκρισία Μητσοτάκη

Μητσοτάκης: Αποτελεσματικό, αξιοκρατικό και φιλικό κράτος προς όφελος των πολιτών

Γεραπετρίτης: Μέμφεστε έναν επαγγελματία επειδή ασχολήθηκε υπέρ του Δημοσίου

Σκληρή κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα για Επιτροπή Ανταγωνισμού και Θάνου

Απάντηση Κεραμέως σε Τρίπρα: Συγκρίνετε εντελώς ανόμοια ζητήματα

SHARE: