ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση σε κυβέρνηση και Γεωργιάδη με αφορμή τις διώξεις για ΚΕΕΛΠΝΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση σε κυβέρνηση και Γεωργιάδη με αφορμή τις διώξεις για ΚΕΕΛΠΝΟ
ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

"Πυρά" κατά της κυβέρνησης αλλά και του υπουργού Ανάπτυξης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή της διώξεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Το ελάχιστο που θα μπορούσε να συμβεί σε μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση αν αποκαλύπτονταν ότι η Δικαιοσύνη στέλνει οριστικά στο “σκαμνί” με βαρύτατα κακουργήματα διαφθοράς στενούς συνεργάτες υπουργού, θα ήταν η αποπομπή ή η παραίτηση του εμπλεκόμενου υπουργού», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του για το ΚΕΕΛΠΝΟ. «Εδώ όμως», σχολιάζει, «έχουμε να κάνουμε με το καθεστώς Μητσοτάκη στο οποίο υπουργός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης».

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «η ιστορία του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ένα άλλο τεράστιο σκάνδαλο της Δεξιάς όπου γαλάζια τρωκτικά έκαναν πάρτι με δημόσιο χρήμα το οποίο η ΝΔ βάφτισε και αυτό σκευωρία και φρόντισε μάλιστα να επιβραβεύσει μετεκλογικά τους πρωταγωνιστές του. Ενέταξε στα ψηφοδέλτιά της τον κατηγορούμενο Σταμάτη Πουλή, η σύζυγός του επίσης κατηγορούμενη συνεχίζει να είναι συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, ενώ η πρώην οικονομική διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ διορίστηκε στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, την οποία εποπτεύει βέβαια ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων».

Κατόπιν αυτών τονίζει πως «μόνη λύση» είναι «η πολιτική αλλαγή για να απαλλαγεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η χώρα από την “σαπίλα” και τη διαφθορά του καθεστώτος Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version