ΣΥΡΙΖΑ: "Για άλλη μια φορά η κ. Γεννηματά ταυτίζεται πλήρως με τις θέσεις της ΝΔ"

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής μετά τις δηλώσεις της για "απροκάλυπτη προσπάθεια της κυβέρνησης να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη" στην υπόθεση Novartis." Γιατί τόσα νεύρα παιδιά στο ΣΥΡΙΖΑ; Πονάνε οι αλήθειες;",η απάντηση του ΚΙΝΑΛ.

"Για άλλη μια φορά η κ. Γεννηματά ταυτίζεται πλήρως με τις θέσεις της ΝΔ", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά.

"Αυτό, το περιμέναμε", συνεχίζει, για να σχολιάσει πως "δεν περιμέναμε όμως να υιοθετήσει και τα επιχειρήματα ανθρώπων οι οποίοι ερευνώνται από τη Δικαιοσύνη".

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι "σε αντίθεση με άλλες, η σημερινή κυβέρνηση σέβεται απολύτως την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης" και σχολιάζει καταληκτικά: "Ας μην ανησυχεί λοιπόν η κ. Γεννηματά, κι ας μην παριστάνει την εγγυήτρια της Δημοκρατίας".

Η απάντηση του ΚΙΝΑΛ: Γιατί τόσα νεύρα παιδιά στο ΣΥΡΙΖΑ; Πονάνε οι αλήθειες;

Το Κίνημα Αλλαγής απάντησε στο ΣΥΡΙΖΑ με σχόλιο του Γραφείου Τύπου στο οποίο αναφέρει:

«Γιατί τόσα νεύρα παιδιά στο ΣΥΡΙΖΑ; Πονάνε οι αλήθειες;

Η κυβέρνησή σας είναι που συνεργάζεται με τη δεξιά συνιστώσα για τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης. Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο. Θέλετε να σας βοηθήσουμε με ονόματα;

Αλήθεια δεν έχετε ακούσει τίποτα για την θεσμική εκτροπή που καταμαρτυρά ακόμα και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων;» υποστηρίζει στο σχόλιό του το Κίνημα Αλλαγής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γεννηματά: Ο λαός να στρέψει την πλάτη στο διχασμό ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

SHARE:

24Media Network